Дієтологи давно довели користь какао для головного мозку та людського організму загалом. Єдиним невирішеним питанням залишається приготування напою. Більшість із нас просто звикла засипати порошок у молоко та варити. Але виявляється, цей спосіб не зовсім правильний, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Спочатку налийте в каструлю, де варитиметься какао, трохи води і доведіть її до кипіння.
Коли вода закипить, влийте молоко в каструлю.
В окремому посуді змішайте разом какао та цукор. Потім додайте трохи води і добре перемішайте суміш до однорідної маси, щоб не було грудок.
Потім перелийте готову шоколадну суміш у каструлю з молоком, одночасно помішуючи вміст.
Далі доведіть какао до кипіння і за три хвилини знімайте з вогню.
Хитрість у тому, що після цього какао потрібно одразу розлити по чашках.
Смачного!
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...