А ви це знали? Чому більшість з нас готує какао неправильно

Дієтологи давно довели користь какао для головного мозку та людського організму загалом. Єдиним невирішеним питанням залишається приготування напою. Більшість із нас просто звикла засипати порошок у молоко та варити. Але виявляється, цей спосіб не зовсім правильний, передають Патріоти України.

Класичний рецепт приготування какао

Для приготування потрібно:

  • 4,5 ст. л. цукру;
  • 2 л молока;
  • 6 ст. л. какао-порошку.

Як готувати

Спочатку налийте в каструлю, де варитиметься какао, трохи води і доведіть її до кипіння.

Коли вода закипить, влийте молоко в каструлю.

В окремому посуді змішайте разом какао та цукор. Потім додайте трохи води і добре перемішайте суміш до однорідної маси, щоб не було грудок.

Потім перелийте готову шоколадну суміш у каструлю з молоком, одночасно помішуючи вміст.

Далі доведіть какао до кипіння і за три хвилини знімайте з вогню.

Хитрість у тому, що після цього какао потрібно одразу розлити по чашках.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

"Паста Амосова не вилікує"? Кардіологиня сказала, що насправді підтримує здоров'я серця

четвер, 9 жовтень 2025, 18:37

Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...

Що ви бачите на цій картинці? Ваша відповідь відкриє секрети підсвідомості

четвер, 9 жовтень 2025, 17:10

Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...