
Любите їсти горішки чи додавати у різні страви? А чи знаєте, що їх варто для максимальної користі та смаку замочувати? І десерти, і салати, і навіть прості перекуси будуть набагато смачніші, якщо горіхи замочувати окропом, передають Патріоти України.
Дієтологи називають, як мінімум, 4 причини, зокрема, щоб горіхи краще засвоювалися та несли більше користі організму:
1. після замочування знизиться рівень фітинової кислоти, велика кількість якої є шкідливою (кальцій, цинк та залізо гірше засвоюються);
2. у воді стартує процес ферментації, після якого горіхи краще засвоюються та перетравлюються;
3. у активованих замочуванням ядрах корисні речовини «прокидаються», в сухих же навпаки, вони «сплять», саме тому сухі горіхи досить довго зберігаються;
4. ну і, не менш важливим є те, що замочені горіхи неймовірно смачні, зокрема мигдаль, волоський горіх, фундук.
Більшість із нас хоча б раз відчувала це дивне відчуття: очі розплющуються самі собою, а на екрані телефону ще 6:27, хоча будильник поставлено на 6:30. Жодного звуку, жодного світла - просто тіло "знає", що час прокидатися, передають Патріоти України. ...
Новий психологічний тест на основі оптичної ілюзії пропонує визначити рівень власної тривожності за першим образом, який привернув увагу. Потрібно лише поглянути на зображення і довіритися інтуїції, передають Патріоти України. Подібні тести особистості...