А ви це знали? Чому досвідчені господарки варять макарони без води, а яйця - з лимоном

У сучасних господинь немає часу приділяти приготуванню багато часу, тому вони цінують хитрощі, що дозволяють прискорити кулінарний процес. Деякі з них дозволяють приділяти готуванню не більше години, передають Патріоти України.

Чищення яєць

Видалення шкаралупи іноді займає деяку кількість часу і може стати проблемою, якщо потрібно очистити пару десятків яєць. Прискорити процес можна, якщо в процесі варіння яєць додати у воду часточку лимона і 1 ч. л. солі.

Макарони

Обережні та досвідчені господині варять макарони без води та поєднують цей процес з приготуванням супу. З м’ясного бульйону знімають накип і кладуть у каструлю макарони.

Таким чином, страва готується не у звичайній воді, а в бульйоні зі спеціями. До макаронів додають 1 ст. л. рослинного масла. Після цього макарони дістають шумівкою та кладуть у каструлю овочі та інші інгредієнти.

Очищення овочів

Процес займає левову частку часу. Але його можна прискорити, якщо скористатися металевою губкою. Вона видалить забруднення і зніме верхній шар із овочів.

Заморожування м’яса

Нарізати свинину на шматочки перед обсмажуванням на олії буває складно. Завдання можна спростити, якщо відправити м’ясо на 15 хвилин у морозильник. Після цієї нехитрої процедури м’ясо набагато легше піддається нарізці. Навіть не доведеться шукати найгострішого ножа.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...

Не робіть помилок! Названо посуд, який в жодному разі не можна мити в посудомийній машині

середа, 14 серпень 2024, 21:45

Ці 15 видів посуду в жодному разі не можна класти в посудомийну машину. Ретельно вивчіть перелік, щоб нічого не зіпсувати, передають Патріоти України. Багато українців вже не може уявити своє життя без посудомийної машини. Однак, слід запам'ятати, що д...