
Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавитись саме другим варіантом, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі та досвідчені кулінари знають, що це дуже цікавий та цінний інгредієнт. Олія вже є ароматизована та має характерний рибний смак, тож з нею можна приготувати смачну намазку на хліб.
Вам потрібні такі:
Все максимально просто. Всі інгредієнти закладаєте в блендер і збиваєте в одну масу. Намазка готова. Тепер на скибку хліба наносите паштет та смакуєте. Прикрасьте зеленню чи свіжими овочами. Смачного!
Психологічні тести на основі зображень користуються великою популярністю. Вони прості, захопливі та допомагають дізнатися більше про власні риси характеру. Такі тести створюють на основі психологічних теорій, аби показати, наскільки людина схильна до е...
19 листопада за новим календарем (2 грудня за старим) - день пам'яті пророка Авдія, київського святого Варлаама, ігумена Києво-Печерського, ікони Божої Матері "У скорботах і печалях Утіха". За юліанським календарем - день пам'яті святителя Павла, спові...