А ви це знали? Чому досвідчені господині ніколи не виливають масло від консервованих шпротів

Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавитись саме другим варіантом, передають Патріоти України.

Що робити зі шпротною олією

Шеф-кухарі та досвідчені кулінари знають, що це дуже цікавий та цінний інгредієнт. Олія вже є ароматизована та має характерний рибний смак, тож з нею можна приготувати смачну намазку на хліб.

Інгредієнти і приготування

Вам потрібні такі:

  • варені яйця — 2 шт.;
  • відварена морква — 1 шт.;
  • хліб — 1 скибка;
  • сир — 30 г;
  • зелень;
  • сіль, перець;
  • шпротна олія.

Все максимально просто. Всі інгредієнти закладаєте в блендер і збиваєте в одну масу. Намазка готова. Тепер на скибку хліба наносите паштет та смакуєте. Прикрасьте зеленню чи свіжими овочами. Смачного!

Електрична пастка: Три пристрої, які можуть спалити ваш дім, якщо підключити їх до подовжувача

субота, 18 жовтень 2025, 23:10

Експерти з електрики попереджають: підключення потужних приладів до подовжувачів може призвести до пожежі та серйозної небезпеки для дому, передають Патріоти України. Директор Elec Training Чаранджіт Манну виділяє чайники, тостери та електричні обігрів...

Очистять вашу оселю! Ось які кімнатні рослини поглинають токсини

субота, 18 жовтень 2025, 18:45

Яких тільки фільтрів для дому зараз не знайдеш у магазинах техніки. Коштує все це чималих грошей і часом є досить складним в обслуговуванні. Тоді як забезпечити чистоту повітря в оселі можна значно простіше – за допомогою кімнатних рослин, передають Па...