А ви це знали? Чому досвідчені господині ніколи не виливають масло від консервованих шпротів

Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавитись саме другим варіантом, передають Патріоти України.

Що робити зі шпротною олією

Шеф-кухарі та досвідчені кулінари знають, що це дуже цікавий та цінний інгредієнт. Олія вже є ароматизована та має характерний рибний смак, тож з нею можна приготувати смачну намазку на хліб.

Інгредієнти і приготування

Вам потрібні такі:

  • варені яйця — 2 шт.;
  • відварена морква — 1 шт.;
  • хліб — 1 скибка;
  • сир — 30 г;
  • зелень;
  • сіль, перець;
  • шпротна олія.

Все максимально просто. Всі інгредієнти закладаєте в блендер і збиваєте в одну масу. Намазка готова. Тепер на скибку хліба наносите паштет та смакуєте. Прикрасьте зеленню чи свіжими овочами. Смачного!

Споживають багато енергії! Які прилади обов’язково вимикати з розетки

четвер, 6 листопад 2025, 7:44

Ви можете подумати, що якщо залишити телевізор або кавоварку підключеними до мережі, це не має великого значення, але ви помиляєтесь. Ці пристрої непомітно споживають електроенергію цілодобово, навіть коли вони вимкнені, передають Патріоти України. Це ...

Народні прикмети на 6 листопада: Чого цього дня варто уникати незаміжнім дівчатам, і чому варто поквапитись рибалкам

четвер, 6 листопад 2025, 7:10

Православне свято 6 листопада за новим календарем (19 листопада за старим) - день пам'яті Павла, сповідника, патріарха Константинопольського, преподобного Луки Києво-Печерського, а також мучениць Олександри, Клавдії, Єфросинії та Матрони, нагадують Пат...