
Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавитись саме другим варіантом, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі та досвідчені кулінари знають, що це дуже цікавий та цінний інгредієнт. Олія вже є ароматизована та має характерний рибний смак, тож з нею можна приготувати смачну намазку на хліб.
Вам потрібні такі:
Все максимально просто. Всі інгредієнти закладаєте в блендер і збиваєте в одну масу. Намазка готова. Тепер на скибку хліба наносите паштет та смакуєте. Прикрасьте зеленню чи свіжими овочами. Смачного!
Квашена капуста часто готується про запас, але навіть правильно зроблений продукт може зіпсуватися завчасно. Найчастіше причиною є помилки під час зберігання: неправильна температура, невідповідний посуд або недостатній рівень розсолу. Якщо не створити...
Ви коли-небудь ловили себе на думці, що у вашому житті чогось не вистачає, але складно зрозуміти - чого саме? Цей простий психологічний тест допоможе побачити приховані потреби з несподіваного ракурсу, передають Патріоти України. Перед вами п’ять різни...