Смажена риба - це справжній кулінарний делікатес, яким приємно порадувати всю родину, передають Патріоти України.
За бажання навіть недорогі сорти риби можна приготувати так смачно, немов у ресторані.
Багатьом відомо те, що смажену рибу прийнято подавати з лимоном.
Ця звичка має кілька об’єктивних причин. Вважається, що лимонний сік допомагає прибрати специфічний рибний запах, покращити смак страви та допомогти органам шлунково-кишкового тракту краще впоратися з травленням їжі.
Однак деякі господині замість лимона подають вершкове масло.
З чим це може бути пов’язано?
Деколи риба виходить сухою, незважаючи на всі старання господарок. Деякі її сорти переважно схильні до сухості.
Також це може бути пов’язане з неправильним розморожуванням або довгою термічною обробкою.
У такому разі завжди варто звертатися за допомогою до вершкового масла. Воно допомагає рибі стати соковитішою і смачнішою.
На один шматок продукту досить невеликої кількості масла. Розміри мають бути такі самі, як і для приготування стандартного бутерброду.
У кожного з нас є улюблені ласощі - хтось не уявляє дня без жувальних ведмедиків, інші шаленіють від печива, а дехто не пройде повз цукерок чи солодкої вати. Але твій вибір улюбленої смакоти може розкрити про тебе більше, ніж ти думаєш, передають Патрі...
Якщо ви доглядаєте свої кімнатні рослини точно так, як рекомендують інструкції, а вони все одно почуваються не надто добре, можливо, ви припускаєтесь помилки у виборі води для поливу. Якість рідини дуже важлива для підтримання здоров’я квітів, передают...