А ви це знали? Чому досвідчені господині при приготуванні дерунів використовують оцет

Деруни є дуже простою та смачною стравою, тому господині досить часто її готують, передають Патріоти України.

Класичний рецепт дерунів простий, проте сучасні кулінари його часто доповнюють та вдосконалюють.

Подробиці

Часто при приготуванні використовується борошно, яке допомагає надати дерунам більш рівномірну текстуру. Список продуктів, як правило, дуже простий – картопля, цибуля, борошно.

Деякі також додають сік лимона, щоб картопля не стала сірою або чорною. Однак не всі знають про те, що до складу рецепту можна вводити оцет.

У чому сенс цієї хитрощі

Незважаючи на той факт, що деруни є вельми апетитною стравою, багато хто відмовляється її вживати через велику кількість жиру.

При смаженні доводиться використовувати багато олії, внаслідок чого вона вбирається в картоплю.

Якщо до складу тіста ввести трохи оцту, то проблему буде вирішено. Деруни вийдуть набагато приємніші на смак.

Якщо ви не хочете додавати оцет, його можна замінити на ложку будь-якого міцного алкоголю. Ці два інгредієнти ніяк не впливають на фінальні смакові якості дерунів.

Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 21 травень 2024, 18:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів. . Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисні для організму, але і мож...

Переможці холестерину: як таблетки змінюють ваше здоров'я

вівторок, 21 травень 2024, 18:02

Коли мова йде про здоров'я серця, боротьба з високим рівнем холестерину стає однією з ключових складових. Та що робити, якщо здоровий спосіб життя не допомагає досягти нормального рівня? Одним із найефективніших методів контролю холестерину є таблетки,...