Зварити буряк так, щоб ним не пропахла вся квартира не складно, якщо знати про кулінарні хитрощі, передають Патріоти України.
Запах це не єдина особливість коренеплоду. Через те, що після варіння брудниться кухонне начиння, господині вважають за краще варити його в старому посуді, щоб потім не відмивати.
Деякі жінки варять коренеплоди в мультиварці, але навіть у цьому випадку неприємного запаху не уникнути.Залишається тільки запікати буряки в духовці або…
Для цього знадобиться кірка чорного хліба. Пригодиться навіть сухар. Отже, помийте овоч, хвостики та коріння залиште, закип’ятіть каструлю води. Покладіть буряк у окріп – це помітно скоротить час доведення овочів до готовності.
Щоб запобігти появі бурякового запаху, покладіть услід кірку чорного хліба. Це не означає, що запаху взагалі не буде. Просто він буде не такий різкий і приємніший.
Крім того, зберегти насичений колір овочів можна, якщо влити в каструлю, де вариться буряк, половину чайної ложки оцту. Як альтернативне рішення можна покласти одну чайну ложку цукру.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...