
Якщо господиня хоче подати до столу смажену картоплю ресторанного рівня, то їй доведеться попрацювати. Для того, щоб у коренеплоду з’явилася скоринка, потрібно знати певні правила готування, передають Патріоти України.
Також не обходиться і без кулінарних хитрощів. Одна з них полягає в тому, що перед термічною обробкою картоплю відправляють до миски з холодною водою на 20-40 хвилин.
Картопля – це продукт із високим вмістом крохмалю. Відомо, що наявність речовини може серйозно ускладнити процес смаження. Через крохмаль картопля розвалюватиметься, втрачаючи свою форму. Подавати таку страву до столу соромно.
Якщо ж відправити подрібнений коренеплід у воду, то це дозволить позбутися більшої частини крохмалю. В результаті страва виходить не тільки смачною, а й красивою.
Особливо важливо піддати продукт попередньої обробки у тому випадку, якщо ви плануєте готувати картоплю фрі.
Після замочування необхідно висушити часточки коренеплоду. З цим завданням успішно впорається паперовий рушник.
Православне свято 16 листопада за новим календарем (29 листопада за старим) - день пам'яті апостола Левія Матвія, автора Євангелія від Матвія. У народному календарі - Матвіїв день. За юліанським календарем - день пам'яті святих мучеників Акепсима єписк...
Яйця і вівсянка - лише деякі корисні продукти для сніданку, які допоможуть вам скинути вагу, не відчуваючи сильного голоду. Чим ще можна урізноманітнити свій сніданок, якщо ви хочете схуднути - пише Health Shots, передають Патріоти України. Яйця вирізн...