
Якщо господиня хоче подати до столу смажену картоплю ресторанного рівня, то їй доведеться попрацювати. Для того, щоб у коренеплоду з’явилася скоринка, потрібно знати певні правила готування, передають Патріоти України.
Також не обходиться і без кулінарних хитрощів. Одна з них полягає в тому, що перед термічною обробкою картоплю відправляють до миски з холодною водою на 20-40 хвилин.
Картопля – це продукт із високим вмістом крохмалю. Відомо, що наявність речовини може серйозно ускладнити процес смаження. Через крохмаль картопля розвалюватиметься, втрачаючи свою форму. Подавати таку страву до столу соромно.
Якщо ж відправити подрібнений коренеплід у воду, то це дозволить позбутися більшої частини крохмалю. В результаті страва виходить не тільки смачною, а й красивою.
Особливо важливо піддати продукт попередньої обробки у тому випадку, якщо ви плануєте готувати картоплю фрі.
Після замочування необхідно висушити часточки коренеплоду. З цим завданням успішно впорається паперовий рушник.
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...