А ви це знали? Чому досвідчені господині завжди замочують картоплю перед смаженням


Якщо господиня хоче подати до столу смажену картоплю ресторанного рівня, то їй доведеться попрацювати. Для того, щоб у коренеплоду з’явилася скоринка, потрібно знати певні правила готування, передають Патріоти України.

Також не обходиться і без кулінарних хитрощів. Одна з них полягає в тому, що перед термічною обробкою картоплю відправляють до миски з холодною водою на 20-40 хвилин.

Що це дає

Картопля – це продукт із високим вмістом крохмалю. Відомо, що наявність речовини може серйозно ускладнити процес смаження. Через крохмаль картопля розвалюватиметься, втрачаючи свою форму. Подавати таку страву до столу соромно.

Якщо ж відправити подрібнений коренеплід у воду, то це дозволить позбутися більшої частини крохмалю. В результаті страва виходить не тільки смачною, а й красивою.

Особливо важливо піддати продукт попередньої обробки у тому випадку, якщо ви плануєте готувати картоплю фрі.

Після замочування необхідно висушити часточки коренеплоду. З цим завданням успішно впорається паперовий рушник.

Секрет господинь! Що додати у фарш, щоб курячі котлети були соковиті

четвер, 29 серпень 2024, 9:15

Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України. Класично додайте в перемелен...

Це справді працює! Як знову зробити сухий хліб м’яким і смачним

четвер, 29 серпень 2024, 8:14

Добра та господиня, яка купує рівно стільки хліба, скільки потрібно. І тут домочадцям завжди вистачає цього продукту. При цьому вони встигають з’їдати хлібобулочний виріб до того, як він почав псуватися. Однак іноді помилки може припуститися навіть дос...