А ви це знали? Чому досвідчені господині завжди замочують картоплю перед смаженням


Якщо господиня хоче подати до столу смажену картоплю ресторанного рівня, то їй доведеться попрацювати. Для того, щоб у коренеплоду з’явилася скоринка, потрібно знати певні правила готування, передають Патріоти України.

Також не обходиться і без кулінарних хитрощів. Одна з них полягає в тому, що перед термічною обробкою картоплю відправляють до миски з холодною водою на 20-40 хвилин.

Що це дає

Картопля – це продукт із високим вмістом крохмалю. Відомо, що наявність речовини може серйозно ускладнити процес смаження. Через крохмаль картопля розвалюватиметься, втрачаючи свою форму. Подавати таку страву до столу соромно.

Якщо ж відправити подрібнений коренеплід у воду, то це дозволить позбутися більшої частини крохмалю. В результаті страва виходить не тільки смачною, а й красивою.

Особливо важливо піддати продукт попередньої обробки у тому випадку, якщо ви плануєте готувати картоплю фрі.

Після замочування необхідно висушити часточки коренеплоду. З цим завданням успішно впорається паперовий рушник.

П’ять жорстких істин про шлюб. Чим раніше ви їх дізнаєтесь - тим краще

понеділок, 7 липень 2025, 5:40

Шлюб - це складна подорож із злетами і падіннями, які неможливо передбачити. Часто ми шкодуємо, що не знали певних істин раніше. Ось п’ять важливих уроків, які варто засвоїти ще до шлюбу, щоб уникнути розчарувань і зберегти стосунки, передають Патріоти...

Поставте це на підвіконня - і забудьте про мух на все літо

неділя, 6 липень 2025, 21:28

Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...