А ви це знали? Чому досвідчені господині зберігають парафінові і воскові свічки у морозилці

Свічка - виріб, для якого дуже важливе правильне зберігання. Якщо вона буде перебувати в невідповідних температурних умовах, то перестане бути придатною до використання, передають Патріоти України.

Подробиці

Зі свічкою варто поводитись обережно. Адже недотримання умов її використання може призвести до доволі згубних наслідків. Якщо довго тримати такі вироби поряд з радіатором опалення або іншими нагрівальними приладами, то віск або парафін просто розплавляться.

Нічим добрим не закінчується і тривале перебування свічок за умов морозу. Якщо воскоподібні суміші знаходяться під постійним впливом низьких температур, то матеріал набуде надмірної крихкості. Незважаючи на це, багато господинь деякий час зберігають свічки в морозильній камері. Що буде, якщо покласти свічку в морозилку Недовга дія низьких температур вплине на свічку позитивно.

Діяти потрібно так: перед запланованим використанням відправте воскові або парафінові вироби в холодильник. Там свічки мають полежати 2-3 години. Але не довше, інакше вони нагадуватимуть за своєю крихкістю скло. Попереднє недовге «заморожування» необхідне для збільшення тривалості горіння.Іншими словами, «охолоджені» свічки повільніше згорятимуть і довше триматимуть полум’я.

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...