А ви це знали? Чому досвідчені кухарі при приготуванні курки використовують розпушувач

Розпушувач більш очікувано побачити в рецептах випічки, тому що даний компонент допомагає тісту піднятися та стати пишним, передають Патріоти України.

Тому використання пекарського порошку при приготуванні курки здається не логічним і правильним. Однак багато кухарів з успіхом використовують цей незвичайний компонент.

Навіщо використовувати розпушувач при приготуванні курки

Мало хто знає про те, що пекарський порошок не тільки впливає на структуру тіста, але і допомагає позбавити будь-який продукт від надлишку вологи. У випадку з куркою це допоможе без зайвих складнощів отримати відмінну скоринку приємного золотистого кольору.

Ця хитрість працює як при смаженні продукту, так і при запіканні в духовці. Цікавий факт полягає в тому, що на смакових якостях страви використання додаткового компонента ніяк не відіб’ється – ваші гості не відчують інгредієнт.

Для того щоб правильно використовувати пекарський порошок при приготуванні курки, його потрібно додати в ємність з маринадом.

Половини столової ложки розпушувача буде цілком достатньо.

Деякі пункти можуть здивувати! ТОП-6 речей, яких не слід робити зі своїм смартфоном

неділя, 16 березень 2025, 10:27

Сучасний смартфон — це не лише засіб зв’язку, а й важливий інструмент для роботи, розваг і повсякденного життя. Щоб ваш девайс служив довго і без проблем, слід знати, як правильно з ним поводитися, передають Патріоти України з посиланням на НВ. Ці гадж...

Мають "чудодійний" ефект! Які продукти підвищують гемоглобін

неділя, 16 березень 2025, 9:57

Для підвищення рівня гемоглобіну в крові важливо включати в раціон продукти, багаті на залізо, вітамін B12, фолієву кислоту та вітамін C, оскільки вони сприяють кращому засвоєнню заліза. Ось деякі продукти, які можуть допомогти підвищити рівень гемогло...