А ви це знали? Чому досвідчені кухарі при приготуванні курки використовують розпушувач

Розпушувач більш очікувано побачити в рецептах випічки, тому що даний компонент допомагає тісту піднятися та стати пишним, передають Патріоти України.

Тому використання пекарського порошку при приготуванні курки здається не логічним і правильним. Однак багато кухарів з успіхом використовують цей незвичайний компонент.

Навіщо використовувати розпушувач при приготуванні курки

Мало хто знає про те, що пекарський порошок не тільки впливає на структуру тіста, але і допомагає позбавити будь-який продукт від надлишку вологи. У випадку з куркою це допоможе без зайвих складнощів отримати відмінну скоринку приємного золотистого кольору.

Ця хитрість працює як при смаженні продукту, так і при запіканні в духовці. Цікавий факт полягає в тому, що на смакових якостях страви використання додаткового компонента ніяк не відіб’ється – ваші гості не відчують інгредієнт.

Для того щоб правильно використовувати пекарський порошок при приготуванні курки, його потрібно додати в ємність з маринадом.

Половини столової ложки розпушувача буде цілком достатньо.

Популярний підсолоджувач пов’язаний з агресивною формою раку мозку - нове дослідження

неділя, 13 липень 2025, 6:25

Китайські вчені виявили потенційно небезпечний зв'язок між аспартамом - популярним штучним підсолоджувачем - і гліобластомою, найагресивнішою формою первинного раку мозку. Про це йдеться у статті, опублікованій у Scientific Reports, передають Патріоти ...

Старі чашки будуть як нові: Як легко позбутися багаторічних плям від чаю та кави

неділя, 13 липень 2025, 6:10

Плями від чаю та кави, які роками накопичувалися в улюблених чашках, можуть зникнути всього за годину - і все це завдяки простому та дешевому засобу, який коштує менше 100 гривень, передають Патріоти України. . Авторка матеріалу з британського видання...