А ви це знали? Чому досвідчені кухарі при приготуванні курки використовують розпушувач

Розпушувач більш очікувано побачити в рецептах випічки, тому що даний компонент допомагає тісту піднятися та стати пишним, передають Патріоти України.

Тому використання пекарського порошку при приготуванні курки здається не логічним і правильним. Однак багато кухарів з успіхом використовують цей незвичайний компонент.

Навіщо використовувати розпушувач при приготуванні курки

Мало хто знає про те, що пекарський порошок не тільки впливає на структуру тіста, але і допомагає позбавити будь-який продукт від надлишку вологи. У випадку з куркою це допоможе без зайвих складнощів отримати відмінну скоринку приємного золотистого кольору.

Ця хитрість працює як при смаженні продукту, так і при запіканні в духовці. Цікавий факт полягає в тому, що на смакових якостях страви використання додаткового компонента ніяк не відіб’ється – ваші гості не відчують інгредієнт.

Для того щоб правильно використовувати пекарський порошок при приготуванні курки, його потрібно додати в ємність з маринадом.

Половини столової ложки розпушувача буде цілком достатньо.

Чому шкарпетки потрібно не лише прати, а й обов’язково прасувати: Мікробіолог вразила заявою

субота, 2 серпень 2025, 11:39

Шкарпетки - це справжні мікробні губки, і просто випрати їх недостатньо. Як попереджає мікробіолог докторка Прімроуз Фрістоун з Університету Лестера, наші стопи - це мініатюрні тропічні ліси, повні бактерій та грибків, які з легкістю виживають після з...

Яку квітку ви побачили першою? Дізнайтеся про свої сильні та слабкі сторони

субота, 2 серпень 2025, 11:12

Наші рішення багато про нас розповідають, навіть якщо здаються незначними, передають Патріоти України. Часто те, що ми помічаємо перш за все, може розкрити багато про нашу особистість — наші сильні та слабкі сторони. Погляньте на зображення і оберіть к...