Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, передають Патріоти України.
Оцет додають під час першого кипіння. На один літр води візьміть одну столову ложку 9% оцту. Картопля триматиме форму, не буде тріскатися. Якщо варите у “мундирах”, то вони швидко очистяться. Це зручно для таких салатів, як вінегрет, олів’є тощо.
Також оцет корисно додавати до молодої картоплі, яку після варіння обсмажують на олії чи маслі. Кожна картоплинка буде тримати форму і не розпадеться під час перемішування.
Смартфони часто повідомляють про "брак пам'яті", блокуючи збереження нових файлів і помітно уповільнюючи роботу. Існують покрокові поради, як швидко звільнити місце на пристроях з Android та iOS, не втративши важливі дані. Про це пише OBOZ.ua, передают...
Тести на уважність - це не лише цікава розвага для дітей та дорослих, а й ефективний спосіб тренувати мозок, передають Патріоти України. Існує безліч ігор та головоломок, які допомагають розвивати навички спостережливості, одночасно поєднуючи користь ...