
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, передають Патріоти України.
Оцет додають під час першого кипіння. На один літр води візьміть одну столову ложку 9% оцту. Картопля триматиме форму, не буде тріскатися. Якщо варите у “мундирах”, то вони швидко очистяться. Це зручно для таких салатів, як вінегрет, олів’є тощо.
Також оцет корисно додавати до молодої картоплі, яку після варіння обсмажують на олії чи маслі. Кожна картоплинка буде тримати форму і не розпадеться під час перемішування.
Тромби - це небезпека, яка може спіткати будь-кого, незалежно від віку чи способу життя. Згустки крові здатні утворюватися на будь-якій ділянці майже 96 тисяч кілометрів кровоносних судин людського організму, передають Патріоти України. Прояви хвороби...
Християни східного обряду 25 грудня за новим стилем відзначає одне з двох найважливіших і найсвітліших церковних свят - Різдво Христове. 25 грудня віруючі відзначають народження Ісуса Христа в печері біля міста Віфлеєму. Згідно з Біблією, в день народж...