
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, передають Патріоти України.
Оцет додають під час першого кипіння. На один літр води візьміть одну столову ложку 9% оцту. Картопля триматиме форму, не буде тріскатися. Якщо варите у “мундирах”, то вони швидко очистяться. Це зручно для таких салатів, як вінегрет, олів’є тощо.
Також оцет корисно додавати до молодої картоплі, яку після варіння обсмажують на олії чи маслі. Кожна картоплинка буде тримати форму і не розпадеться під час перемішування.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...