А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають оцет під час варіння картоплі

Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, передають Патріоти України.

Подробиці

Оцет додають під час першого кипіння. На один літр води візьміть одну столову ложку 9% оцту. Картопля триматиме форму, не буде тріскатися. Якщо варите у “мундирах”, то вони швидко очистяться. Це зручно для таких салатів, як вінегрет, олів’є тощо.

Також оцет корисно додавати до молодої картоплі, яку після варіння обсмажують на олії чи маслі. Кожна картоплинка буде тримати форму і не розпадеться під час перемішування.

Джерело: ПростоВей

Один секрет для вау-результату! Як замісити пухке та м’яке тісто для біляшів

неділя, 28 липень 2024, 11:12

Коли говорять про біляші, то найперше згадується про дієтологів, передають Патріоти України. Вони кажуть, що то не можна їсти. В них багато олії, вони шкідливі та калорійні. Прихильники здорового харчування можуть про то казати, що хочуть, а біляші як...

Як зварити ідеальні макарони - лайфхак італійських шеф-кухарів

неділя, 28 липень 2024, 10:12

Тальятелле, спагетті, канелоні, фузіллі - малий перелік макаронних виробів, які люблять готувати італійці, передають Патріоти України. Вони точно знають кулінарні секрети, про які інші не здогадуються. Як не переварити, як зробити, щоб не злиплися, — ...