Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають Патріоти України.
Саме тому рекомендують додавати лише жовток, так котлети не втратять соковитість. До речі, аналогічно рекомендують замочувати хліб не у молоці, а у воді. Знову-таки через причину великої кількості білка.
Якщо ви досі вважаєте, що хліб у фарш додають лише ті, хто економить на м’ясі, то це не так. Саме хліб “відповідає” за соковитість, м’якість та ніжність страви. Пропорція на 1 кг – 250 г білого хліба, замоченого у воді.
Навіть якщо ви використовуєте якісне м’ясо для приготування котлет, результат не завжди тішить. Іноді вони виходять сухими або надто щільними. А хотілося б, щоб страва була соковитою, ніжною, та ще й мала приємну текстуру, передають Патріоти України. У...
Макарони - одна з найпопулярніших страв у світі, але багатьом знайома проблема, коли після варіння вони злипаються і перетворюються на грудочки. Щоб насолоджуватися ідеально розділеними та ніжними макаронами, варто знати кілька простих секретів приготу...