Є причина! Чому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки

Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають Патріоти України.

Подробиці

Саме тому рекомендують додавати лише жовток, так котлети не втратять соковитість. До речі, аналогічно рекомендують замочувати хліб не у молоці, а у воді. Знову-таки через причину великої кількості білка.

Якщо ви досі вважаєте, що хліб у фарш додають лише ті, хто економить на м’ясі, то це не так. Саме хліб “відповідає” за соковитість, м’якість та ніжність страви. Пропорція на 1 кг – 250 г білого хліба, замоченого у воді.

Всього чотири правила! 54-річна жінка схудла на 70 кг за рік - і розкрила секрет

неділя, 6 жовтень 2024, 19:05

Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...

Дачникам на замітку! Кури знову почнуть активно нестися, якщо додати до зерна кілька продуктів

неділя, 6 жовтень 2024, 18:10

Ви можете самостійно приготувати корисний прикорм, щоб кури навіть восени продовжували активно нестися, передають Патріоти України. Птахівники рекомендують додати до раціону домашніх пернатих корм з вітамінами і мінералами, які корисні для їхнього здор...