Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають Патріоти України.
Саме тому рекомендують додавати лише жовток, так котлети не втратять соковитість. До речі, аналогічно рекомендують замочувати хліб не у молоці, а у воді. Знову-таки через причину великої кількості білка.
Якщо ви досі вважаєте, що хліб у фарш додають лише ті, хто економить на м’ясі, то це не так. Саме хліб “відповідає” за соковитість, м’якість та ніжність страви. Пропорція на 1 кг – 250 г білого хліба, замоченого у воді.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...