А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки

Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають Патріоти України.

Подробиці

Саме тому рекомендують додавати лише жовток, так котлети не втратять соковитість. До речі, аналогічно рекомендують замочувати хліб не у молоці, а у воді. Знову-таки через причину великої кількості білка.

Якщо ви досі вважаєте, що хліб у фарш додають лише ті, хто економить на м’ясі, то це не так. Саме хліб “відповідає” за соковитість, м’якість та ніжність страви. Пропорція на 1 кг – 250 г білого хліба, замоченого у воді.

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 незвичайні продукти, які потрібно додати у фарш для того, щоб котлети вийшли смачними

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:08

Якщо господиня “чаклує” над фаршем, то всі члени сім’ї знають: вечеря чи обід будуть неймовірно смачними, передають Патріоти України. Якщо приділити достатньо уваги вибору інгредієнтів для приготування фаршу, то страва вийде ідеальною. Які несподівані ...

Не робіть так! ТОП-10 поширених помилок у раціоні, які заважають вам схуднути

п’ятниця, 23 серпень 2024, 7:47

Для успішного схуднення важливо не лише дотримуватись тренувального плану, але й усвідомлювати, які харчові звички можуть зашкодити досягненню мети. Багато хто не звертає уваги на дрібні повсякденні дії, які гальмують процес втрати ваги, передають Патр...