А ви це знали? Чому дверцята мікрохвильовки після готування повинні бути відкритими хвилин 20

Мікрохвильову піч після приготування або розігріву продуктів слід залишати відкритою. Особливо, якщо на стінках утворився конденсат, передають Патріоти України.

Якщо ви гріли воду, молоко, суп або запікали щось із використанням НВЧ-хвиль, утворення крапель рідини у робочій камері неминуче. Їх потрібно стерти м'якою тканиною.

Під час роботи мікрохвильової печі по боках бризнув жир? Його необхідно вимити відразу ж, поки не застиг. Інакше потім упоратися буде важче.

Піч після функціонування залиште відкритою хоча б на 20 хвилин. Так висохнуть останні сліди вологи, робочий простір провітриться. До того ж, не буде умов для утворення хвороботворних мікроорганізмів

Тільки три інгредієнти: Як приготувати еластичне тісто для вареників

середа, 3 грудень 2025, 18:12

Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...

"Невидима армія" у вашому житті: ТОП-5 сигналів, що вас маніпулюють

середа, 3 грудень 2025, 17:15

Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...