
Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України.
Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді з пропорцією 1:2. Так, на 1 стакан сухої крупи візьміть 2 стакани води.
Після того, як вода закипить, всипте промиту гречку та додайте 1/2 ч.л. солі та 1/4 ч.л. соди.
Відбудеться кулінарна магія: гречка почне шипіти, пінитися і стане червоного відтінку.
Така гречка добре набухає, зерна м’які, не давкі чи гливкі. Гарнір набагато смачніший, ніж тоді, коли варимо без солі.
Присмак соди при такій пропорції не відчувається.
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...