Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України.
Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді з пропорцією 1:2. Так, на 1 стакан сухої крупи візьміть 2 стакани води.
Після того, як вода закипить, всипте промиту гречку та додайте 1/2 ч.л. солі та 1/4 ч.л. соди.
Відбудеться кулінарна магія: гречка почне шипіти, пінитися і стане червоного відтінку.
Така гречка добре набухає, зерна м’які, не давкі чи гливкі. Гарнір набагато смачніший, ніж тоді, коли варимо без солі.
Присмак соди при такій пропорції не відчувається.
Ціни на вживані автомобілі завжди нижчі порівняно з новими машинами. Але навіть у випадку з недорогими машинами покупці шукають найнадійніші варіанти. Експерти назвали 10 таких автомобілів, передають Патріоти України. Надійність дуже цікавить покупців ...
Поїздки у громадському транспорті для більшості з нас —-щоденна рутина. Вони можуть бути виснажливими або навпаки - спокійними й навіть приємними. Як показують дослідження, усе залежить від того, де саме ви сіли, передають Патріоти України. Екологи-пси...