Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України.
Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді з пропорцією 1:2. Так, на 1 стакан сухої крупи візьміть 2 стакани води.
Після того, як вода закипить, всипте промиту гречку та додайте 1/2 ч.л. солі та 1/4 ч.л. соди.
Відбудеться кулінарна магія: гречка почне шипіти, пінитися і стане червоного відтінку.
Така гречка добре набухає, зерна м’які, не давкі чи гливкі. Гарнір набагато смачніший, ніж тоді, коли варимо без солі.
Присмак соди при такій пропорції не відчувається.
Ви коли-небудь ловили себе на тому, що прокидаєтесь із однією ногою, яка стирчить з-під ковдри? Це може здаватися звичайною звичкою, але насправді - це важливий сигнал від вашого організму. І вчені нарешті з’ясували, чому ми це робимо, передають Патрі...
Ми звикли думати, що довголіття залежить насамперед від правильного харчування, спорту, якісного сну чи відсутності стресу. Та виявляється, існує ще один неочевидний, але надзвичайно потужний фактор, який подовжує життя. Його часто недооцінюють - а дар...