У ресторанах шеф-кухарі кладуть яйця в киплячу воду, а не холодну. Секрет простий - при такому способі приготування яйця варяться некруто за 2 хвилини, а не за 5, а для кухаря економія часу тільки на руку, передають Патріоти України.
При варінні в кип’ятку миттєво припиняються реакції між ферментами, це значить що, яйця, зварені в такий спосіб, будуть безпечні для здоров’я. Кидати в гарячу воду можна лише яйця кімнатної температури.
Яйця, які ви щойно дістали з холодильника тріснуть, якщо відразу кинути їх у киплячу воду.А якщо яйце кімнатної температури, можна кидати його відразу в киплячу воду.Вже через 3–4 хвилини будуть готові яйця некруто, а через 10–15 хвилин – круто.
Крім того, білок яйця згорнеться відразу, а отже, таке яйце вам буде легше почистити. Якщо шкаралупа трісне в окропі, відразу додайте сіль або оцет. Білок миттєво згорнеться, а тріщина затягнеться.
Після 40 років багато людей починають звертати більше уваги на своє здоров'я та фізичну форму. З віком організм трансформується, а процеси обміну речовин сповільнюються, тому маса тіла може різко збільшитися, передають Патріоти України. ЛікарУляна Верн...
Водіям в Україні категорично заборонено перетинати суцільну лінію розмітки, адже це прямо суперечить правилам дорожнього руху (ПДР). Про це повідомляє видання «Новини Ю», передають Патріоти України. За порушення цієї норми водію загрожує штраф у розмір...