
Існує величезна кількість нюансів, пов’язаних із варінням картоплі, передають Патріоти України.
Одним із спірних моментів є температура води.
Одні кулінари вважають, що вода повинна нагріватися одночасно з картоплею, що знаходиться в ній.
Інші господині впевнені, що воду необхідно довести до кипіння окремо, а картоплю слід кидати вже в окріп.
Професіонали давно поставили крапку у цій давній суперечці.
Як правильно варити картоплю
Досвідчені кулінари підкреслюють: овоч повинен опинитися саме у киплячій воді.
Якщо не відправити картоплю в каструлю в потрібний момент, то в страві навряд чи збережуться корисні вітаміни.
Так відбудеться розчинення крохмалю та руйнування вітаміну C.
А ось при впливі на картоплю високих температур відбувається такий процес, як «обволікання» крохмалем. У цьому випадку важливі для організму речовини залишаються усередині овочів.
Коли картоплю потрібно варити у холодній воді
Втім, є випадок, коли варіння овочів доводиться здійснювати у холодній воді.
Йдеться про приготування картоплі у мундирі. Наприклад, для салатів.
Якщо відправити неочищену картоплю в окріп, то через різкий перепад температур шкірка, швидше за все, лусне.
Користувачі повідомляють про серйозну помилку після встановлення останнього оновлення KB5067036. Про це пишуть The Verge та Windows Ltest, передають Патріоти України. Як повідомляють користувачі Reddit і журналіст The Verge Том Воррен, після оновлення ...
Згодом пластикові елементи, такі як підвіконня, віконні рами чи корпус холодильника, жовтіють, втрачаючи свій естетичний вигляд. На щастя, цю проблему можна вирішити без застосування їдких хімікатів. Звичайні народні засоби допоможуть відбілити пластик...