Зварити картоплю можуть всі. Можна навіть почути слова, що не треба нас вчити, й так все знаємо. Ніколи не пізно вчитися новому. Не всі знають деякі нюанси, а в кулінарії їх дуже багато.
Картоплю переважно після чищення відразу заливають водою та відправляють на вогонь. А чому ж є порада робити це тільки після закипання води?
Якщо залити картоплю холодною водою та поставити варитися, більшість корисних речовин буде втрачено. Рекомендують дочекатися спочатку закипання води, а потім вже в неї занурювати картоплю.
Питання щодо солі. Не треба відразу додавати. Дочекайтеся моменту, коли овочі стануть м’якими, а тоді посоліть. До речі, молода картопля вариться швидко. За 20 хвилин вона буде готова.
Якщо ви плануєте відварювати картоплю на пюре, тоді розріжте її на кілька частин. Так вона швидше довариться. Не забудьте додати лаврове листя. А для аромату можна ще й цибулю.
Кущі малини, як правило, дуже легко вирощувати в садах, але є одне завдання, яке потрібно виконати в травні, щоб отримати щедрий урожай. Садівники зазначають, що малину потрібно удобрювати відразу після того, як вона почне цвісти, адже у цей період в...
Банани часто вважаються одним із найкорисніших фруктів завдяки своїй поживній цінності та універсальності у щоденному раціоні. Їх зручно брати з собою, легко поєднувати з іншими продуктами й вони чудово смакують, передають Патріоти України. . Однак, на...