У багатьох кав’ярнях і ресторанах разом із кавою подають склянку холодної води, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Вода, що подається разом із кавою, виконує кілька важливих функцій. Одна з них: відновлення чутливості смакових рецепторів.
Оскільки смак кави досить інтенсивний, рецептори швидко адаптуються й перестають розрізняти тонкі відтінки напою. Вода допомагає очистити їх, щоб ви змогли краще відчути всі його смакові нюанси.
Чергуючи каву з водою, ви допомагаєте смаковим рецепторам очиститися та знову чітко відчувати всі відтінки напою.
Кава містить речовини, які можуть спричиняти потемніння зубів. Якщо запивати її водою, ці речовини не встигають осісти на емалі, зменшуючи ризик її забарвлення.
Випиваючи склянку води після кави, можна знизити ймовірність печії. Окрім цього, вода допомагає уникнути різких змін артеріального тиску, які може спричинити кофеїн.
Пам’ять допомагає нам згадувати імена, місця і важливі події. Хочете стати розумнішими і краще запам’ятовувати? Ось п’ять перевірених способів підтримати мозок, передають Патріоти України. Зміни в харчуванні, фізична активність, медитація і сон — це ва...
Молитва в день Успіння Пресвятої Богородиці, 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) , має особливу силу. Цей день приурочений до завершення земного і початку небесного вічного життя Діви Марії, яка дала світові Спасителя, передаю...