
У багатьох кав’ярнях і ресторанах разом із кавою подають склянку холодної води, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Вода, що подається разом із кавою, виконує кілька важливих функцій. Одна з них: відновлення чутливості смакових рецепторів.
Оскільки смак кави досить інтенсивний, рецептори швидко адаптуються й перестають розрізняти тонкі відтінки напою. Вода допомагає очистити їх, щоб ви змогли краще відчути всі його смакові нюанси.
Чергуючи каву з водою, ви допомагаєте смаковим рецепторам очиститися та знову чітко відчувати всі відтінки напою.
Кава містить речовини, які можуть спричиняти потемніння зубів. Якщо запивати її водою, ці речовини не встигають осісти на емалі, зменшуючи ризик її забарвлення.
Випиваючи склянку води після кави, можна знизити ймовірність печії. Окрім цього, вода допомагає уникнути різких змін артеріального тиску, які може спричинити кофеїн.
Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...
Психологічний тест із зображенням може розповісти про ваш емоційний стан і навіть рівень щастя. Подивіться уважно на картинку нижче й скажіть, що ви помітили першим - голову жінки чи жінку, яка плаче під деревом? Ваш вибір покаже, як саме ви дивитесь н...