У багатьох кав’ярнях і ресторанах разом із кавою подають склянку холодної води, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Вода, що подається разом із кавою, виконує кілька важливих функцій. Одна з них: відновлення чутливості смакових рецепторів.
Оскільки смак кави досить інтенсивний, рецептори швидко адаптуються й перестають розрізняти тонкі відтінки напою. Вода допомагає очистити їх, щоб ви змогли краще відчути всі його смакові нюанси.
Чергуючи каву з водою, ви допомагаєте смаковим рецепторам очиститися та знову чітко відчувати всі відтінки напою.
Кава містить речовини, які можуть спричиняти потемніння зубів. Якщо запивати її водою, ці речовини не встигають осісти на емалі, зменшуючи ризик її забарвлення.
Випиваючи склянку води після кави, можна знизити ймовірність печії. Окрім цього, вода допомагає уникнути різких змін артеріального тиску, які може спричинити кофеїн.
У багатьох кав’ярнях і ресторанах разом із кавою подають склянку холодної води, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вода, що подається разом із кавою, виконує кілька важливих функцій. Одна з них: відновлення чутливості смакових рецепторів. ...
Здорова та міцна розсада – запорука хорошого урожаю. Тому кожен городник готовий випробовувати різні лайфхаки із догляду за молодими рослинами. Зокрема, різні варіанти підживлення, передають Патріоти України. Якісне добриво для розсади, яке не обпалит...