
У багатьох кав’ярнях і ресторанах разом із кавою подають склянку холодної води, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Вода, що подається разом із кавою, виконує кілька важливих функцій. Одна з них: відновлення чутливості смакових рецепторів.
Оскільки смак кави досить інтенсивний, рецептори швидко адаптуються й перестають розрізняти тонкі відтінки напою. Вода допомагає очистити їх, щоб ви змогли краще відчути всі його смакові нюанси.
Чергуючи каву з водою, ви допомагаєте смаковим рецепторам очиститися та знову чітко відчувати всі відтінки напою.
Кава містить речовини, які можуть спричиняти потемніння зубів. Якщо запивати її водою, ці речовини не встигають осісти на емалі, зменшуючи ризик її забарвлення.
Випиваючи склянку води після кави, можна знизити ймовірність печії. Окрім цього, вода допомагає уникнути різких змін артеріального тиску, які може спричинити кофеїн.
Якщо ваш колір волосся вицвітає вже через кілька днів після фарбування, проблема часто криється у техніці нанесення фарби, підготовці волосся та догляді після процедури. Добрі новини: достатньо кількох змін у догляді, щоб колір тримався довше, передают...
Мрієте про міцні та здорові нігті, які не ламаються? Те, що потрапляє на вашу тарілку цієї осені, може істотно вплинути на їхній стан. Овочі цієї пори року допоможуть вашим нігтям регенеруватися та стати більш стійкими до пошкоджень, передають Патріоти...