Найчастіше котлети готуються із запасом, щоб наступного дня всій родині було що поїсти. Як правило, ми звикли використовувати мікрохвильову піч для цих цілей, передають Патріоти України.
У такому разі довго котлети розігрівати не варто.
Якщо розігрівати котлети в мікрохвильовій печі більше 4 хвилин, вони можуть вийти пересушеними. Іноді страва через довгу обробку зовсім розвалюється.
Щоб уникнути цього, варто скоротити час приготування до 3 хвилин.
Однак найкраще для розігрівання використати сковорідку.
Якщо ви вирішите підігріти страву разом із соусом, то котлети стануть смачнішими, наче ви їх щойно приготували.
При розігріванні на сковороді без додавання соусу високий ризик того, що котлети просто розваляться.
Також варто розуміти, що через тривалий час дії високої температури котлети можуть вийти занадто жорсткими. Такою стравою вам навряд чи вдасться почастувати домашніх.
Перекази з картки на картку в Україні давно стали звичними для мільйонів громадян. Люди щодня надсилають гроші родичам, друзям або оплачують послуги. Але не всі знають, які суми можна переказувати без ризику отримати штраф від податкової або платити по...
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...