А ви це знали? Чому ковбасу потрібно різати під кутом

Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення.

Подробиці

Почнімо з основного. Нарізана під кутом ковбаса виглядає значно естетичніше. А ще більшої площі шматочки ковбаси викликають більше апетиту.

Через великий розмір відрізаного шматка вона краще контактує з рецепторами в роті. А від цього будь-яка ковбаса стане тільки смачнішою.

Нарізати ковбасу під кутом значно легше. Це пов’язано з розташуванням її волокон. А вони більш жорсткі бувають, ніж здається. Нарізати ковбасу звичайним способом складніше. Просто спробуйте для порівняння.

Дуже шкідливі! Названо продукти, які не можна їсти часто - закупорюють артерії

понеділок, 8 липень 2024, 12:30

Дослідження показують, що деякі продукти можуть спричинити закупорку артерій при регулярному споживанні. Важливо знати, чого слід уникати, щоб зберегти здоров'я, передають Патріоти України. Закупорка артерій виникає через накопичення бляшок, що обмежує...

Ви будете вражені! Цю частину курки взагалі краще не вживати - хоча вона й смакує, але отруйна

понеділок, 8 липень 2024, 11:59

Кухарі поділилися, яка часника найотруйніша в курці, і закликали людей відмовитися від її вживання. Її багато хто їсти з задоволенням, але вона негативно позначиться як на фігурі, так і на вашому здоров'ї, передають Патріоти України. Наприклад, кажуть ...