Одним із інгредієнтів для приготування тіста для млинців є молоко. Хоча приготувати страву можна й у тому випадку, коли напій зіпсувався або зовсім відсутній у холодильнику, передають Патріоти України.
Однак смак млинців, які приготовані без молока вийде менш яскравим. Крім того, з’являється й інша проблема – відсутність красивої золотистої скоринки.
Справа в тому, що в молочному інгредієнті містяться жири та білок. Саме за рахунок них забезпечується гарне просмаження. Не варто забувати і про цукор. Він і забезпечує цей приємний хрускіт. А от у млинцях, приготовлених на воді перелічених вище компонентів немає. Тому й засмажуватися нема чому.
Втім, приготувати смачну та красиву страву можна і за відсутності молока. Хрумку скоринку можуть отримати і млинці на воді. Для цього потрібно збільшити кількість інших компонентів.
Так, не слід економити яйця та цукор. Важливо пам’ятати і про рослинну олію: її також бажано додати побільше. Якщо дотримуватися цих рекомендацій, то «немолочні» млинці вийдуть не менш апетитними та підсмаженими, ніж млинці на молоці.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...