Одним із інгредієнтів для приготування тіста для млинців є молоко. Хоча приготувати страву можна й у тому випадку, коли напій зіпсувався або зовсім відсутній у холодильнику, передають Патріоти України.
Однак смак млинців, які приготовані без молока вийде менш яскравим. Крім того, з’являється й інша проблема – відсутність красивої золотистої скоринки.
Справа в тому, що в молочному інгредієнті містяться жири та білок. Саме за рахунок них забезпечується гарне просмаження. Не варто забувати і про цукор. Він і забезпечує цей приємний хрускіт. А от у млинцях, приготовлених на воді перелічених вище компонентів немає. Тому й засмажуватися нема чому.
Втім, приготувати смачну та красиву страву можна і за відсутності молока. Хрумку скоринку можуть отримати і млинці на воді. Для цього потрібно збільшити кількість інших компонентів.
Так, не слід економити яйця та цукор. Важливо пам’ятати і про рослинну олію: її також бажано додати побільше. Якщо дотримуватися цих рекомендацій, то «немолочні» млинці вийдуть не менш апетитними та підсмаженими, ніж млинці на молоці.
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...