Одним із інгредієнтів для приготування тіста для млинців є молоко. Хоча приготувати страву можна й у тому випадку, коли напій зіпсувався або зовсім відсутній у холодильнику, передають Патріоти України.
Однак смак млинців, які приготовані без молока вийде менш яскравим. Крім того, з’являється й інша проблема – відсутність красивої золотистої скоринки.
Справа в тому, що в молочному інгредієнті містяться жири та білок. Саме за рахунок них забезпечується гарне просмаження. Не варто забувати і про цукор. Він і забезпечує цей приємний хрускіт. А от у млинцях, приготовлених на воді перелічених вище компонентів немає. Тому й засмажуватися нема чому.
Втім, приготувати смачну та красиву страву можна і за відсутності молока. Хрумку скоринку можуть отримати і млинці на воді. Для цього потрібно збільшити кількість інших компонентів.
Так, не слід економити яйця та цукор. Важливо пам’ятати і про рослинну олію: її також бажано додати побільше. Якщо дотримуватися цих рекомендацій, то «немолочні» млинці вийдуть не менш апетитними та підсмаженими, ніж млинці на молоці.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...