Шоколад - це ласощі на всі часи та будь-який вік. Як можна відмовити собі в шматочку солодкого шоколаду - не уявляємо. Від кількості видів цього десерту розбігаються очі, але напевно, кожен стикався з таким доповненням, що розчаровує, як білий наліт, передають Патріоти України.
Чому на шоколаді з'являється білий наліт – банальна причина
Білий наліт на шоколаді - це натуральні масла какао-бобів. Вони проступають на поверхні в тому випадку, коли солодощі неправильно зберігали. Наприклад, були різкі перепади температур. Крім того, такий наліт може з'являтися, якщо виробник використовував синтетичний цукор.
Чи можна їсти шоколад з білим нальотом – несподівана відповідь
З огляду на те, що білий наліт не є ознакою зіпсованого продукту, то такий шоколад їсти можна. Він абсолютно нешкідливий для здоров'я людини. Крім того, білий наліт на шоколаді підтверджує його натуральність. Річ у тім, що замінники какао-масла не дають такого ефекту.
Що робити якщо шоколад побілів – проста порада
Попри те, що шоколад з білим нальотом не дуже естетичний зовні, але його легко можна використовувати для випічки, наприклад, для печива з шоколадною крихтою. Або ж його можна просто з'їсти, адже наліт не впливає на смакові якості улюбленого десерту.
Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...
9 жовтня за новим церковним календарем (22 жовтня за старим) - день пам'яті апостола Якова Алфеєва. За старим календарним стилем - день пам'яті святого Іоана Богослова. Про апостола відомо небагато. Яків жив у I столітті, був братом апостола і євангелі...