
Яєчня - найпопулярніша «ранкова» їжа. Адже готується просто, швидко і при цьому виходить досить ситний сніданок і корисний.
На жаль, поспішаючи, деякі люди припускаються грубої помилки. І смажать над сковородою щойно витягнуті з холодильника яйця. Так не варто робити.
Перепад температур негативно вплине на консистенцію майбутньої страви. Якщо на розігрітій сковороді виявиться холодне яйце, то жовта частина досить швидко перестане бути рідкою, а ось біла твердне дуже довго. Таким чином, страва точно не вийде ідеальною, коли жовток розтікається, а білок – повністю просмажений.
Крім того, температурний перепад позбавляє яєчню яскравого смаку. Тому не поспішайте смажити яйця, які щойно дістали з холодильника. Спочатку зачекайте, поки продукт полежить при кімнатній температуріу. Або діставайте яйця із холодильника заздалегідь.
Чи справді звичка спати з відчиненими дверима є просто питанням зручності? Психологи кажуть: ні. Це непомітне рішення може багато розповісти про вашу особистість, рівень довіри до світу та навіть внутрішні страхи. Нові дослідження показують, що вибір м...
Оптичні ілюзії не можна повною мірою назвати психологічними тестами на риси особистості. Однак, вони дають нам змогу трошки глибше пізнати себе і краще побачити власні почуття, передають Патріоти України. Такі тести на основі зображень мають дивний виг...