А ви це знали? Чому не бажано смажити холодні яйця - діставайте цей продукт із холодильника заздалегідь

Яєчня - найпопулярніша «ранкова» їжа. Адже готується просто, швидко і при цьому виходить досить ситний сніданок і корисний.

На жаль, поспішаючи, деякі люди припускаються грубої помилки. І смажать над сковородою щойно витягнуті з холодильника яйця. Так не варто робити.

Чому не можна смажити холодні яйця

Перепад температур негативно вплине на консистенцію майбутньої страви. Якщо на розігрітій сковороді виявиться холодне яйце, то жовта частина досить швидко перестане бути рідкою, а ось біла твердне дуже довго. Таким чином, страва точно не вийде ідеальною, коли жовток розтікається, а білок – повністю просмажений.

Крім того, температурний перепад позбавляє яєчню яскравого смаку. Тому не поспішайте смажити яйця, які щойно дістали з холодильника. Спочатку зачекайте, поки продукт полежить при кімнатній температуріу. Або діставайте яйця із холодильника заздалегідь.

Бережіться! Які продукти підвищують ризик раку

понеділок, 3 березень 2025, 19:30

Деякі продукти можуть підвищувати ризик розвитку раку, особливо при їх надмірному вживанні. Вони можуть містити канцерогени — речовини, які сприяють розвитку ракових клітин. Ось кілька груп продуктів, які, згідно з науковими дослідженнями, можуть збіль...

Це того варте! Що буде, якщо відмовитися від газованої води

понеділок, 3 березень 2025, 18:48

Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...