Більшість людей вважає, що мед може стати чудовою альтернативою цукру в чаї. Однак, насправді, додавання цього продукту до окропу може мати численні негативні наслідки, передають Патріоти України.
Зокрема, слід звернути увагу на такі:
Що можна додати до чаю, замість меду, якщо ви не хочете кидати цукор? Найкращими альтернативами є стевія, безцукрові підсолоджувачі на основі ксиліту чи еритролу, кокосовий цукор або сироп агави.
Мед стане відмінним доповненням для багатьох страв, однак до гарячого чаю його краще все ж не додавати. Мед краще використовувати у холодному вигляді або класти вже у напій, який охолонув. Тоді всі його корисні властивості будуть збережені.
Для ефективного схуднення важливо вибрати дієту, яка не тільки зменшує вагу, але й підтримує відчуття ситості. Включення білка в раціон допомагає наростити м’язову масу, що сприяє спалюванню більше калорій, а також знижує голод, допомагаючи дочекатись ...
Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...