А ви це знали? Чому не можна доливати воду, коли варите холодець

Холодець - одна з улюблених страв українців, особливо на свята, передають Патріоти України.

От і зараз хазяйки запасаються свинячою голяшкою, куркою, щоб зварити холодець і порадувати домашніх. У кожної господині свій рецепт приготування цієї страви. Але кожній хочеться, щоб холодець вийшов наваристий, духмяний, а головне – прозорий.

Подробиці

Заливши м’ясо холодною водою, дочекайтеся, коли вода закипить, щоб зняти пінку. Додайте цибулю, моркву, спеції, і нехай вариться 3-4 години. І от буває так, що води замало. Але не можна доливати воду. А все тому, що з прозорого він перетвориться на мутний.

Так само не слід додавати часник в бульйон. Це треба робити в самому кінці, коли витягнете м’ясо. Вичавивши часник, через 5 хвилин можна процідити холодець Можна і не робити цього, адже часник осяде на дно, і холодець буде прозорий.

Секрет господинь! Всього один інгредієнт, доданий до різних начинок вареників робить їх смачнішими

вівторок, 23 липень 2024, 18:07

Вареники - це смачне та доступне частування, яке дбайливі господині полюбляють готувати для своїх домочадців, передають Патріоти України. Хтось віддає перевагу солодким начинкам, вибираючи для цього кисломолочний сир або ягоди. Більш ситні вареники вкл...

Дуже смачно! Картопляні палички - ідеальне рішення закуски

вівторок, 23 липень 2024, 17:12

Палички з картоплі стануть хітом вашого столу із закусками. Вони такі хрусткі та смачні. Та й готувати їх зовсім неважко. Ділимось з вами цим рецептом, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Картоплю відваріть звичним способом та зробіть з...