У гарячій воді з-під крана зберігаються солі і шкідливі елементи, тому її не рекомендується використовувати для приготування страв, оскільки вони можуть бути небезпечні для вживання. Як виявилося, на смак їжі і її користь безпосередньо впливає правильно вибрана вода, передають Патріоти України.
Холодна вода з крана проходить кілька ступенів очищення, перед тим як потрапити у вашу каструлю. Тобто, вона безпечніша. З гарячою такого не відбувається. У ній зберігаються всі солі і шкідливі елементи, які можуть виникнути в процесі нагрівання. В результаті – страва стає небезпечною. Навіть якщо порівняти на вигляд гарячу та холодну воду – буде помітна суттєва відмінність. Перша – має легку каламутність. Друга – більш прозора.
Яка вода підходить для приготування страв
Найкраще використовувати вже очищену воду. Для цього є навіть спеціальні доставки, які можуть зекономити ваш час. Але, якщо все ж немає такої можливості, варто варити їжу лише у холодній воді. Також, як варіант, використовувати магазинну воду з бутлів, вона там теж очищена.
Правильна технологія відварювання заморожених овочів
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...
Якщо ваше авто не заводиться, перш за все не панікуйте. Найчастіше проблема має просте рішення, і кілька кроків допоможуть швидко запустити двигун, передають Патріоти України. Перевірте, чи достатньо заряду акумулятора. Більш ніж половина випадків, кол...