У гарячій воді з-під крана зберігаються солі і шкідливі елементи, тому її не рекомендується використовувати для приготування страв, оскільки вони можуть бути небезпечні для вживання. Як виявилося, на смак їжі і її користь безпосередньо впливає правильно вибрана вода, передають Патріоти України.
Холодна вода з крана проходить кілька ступенів очищення, перед тим як потрапити у вашу каструлю. Тобто, вона безпечніша. З гарячою такого не відбувається. У ній зберігаються всі солі і шкідливі елементи, які можуть виникнути в процесі нагрівання. В результаті – страва стає небезпечною. Навіть якщо порівняти на вигляд гарячу та холодну воду – буде помітна суттєва відмінність. Перша – має легку каламутність. Друга – більш прозора.
Яка вода підходить для приготування страв
Найкраще використовувати вже очищену воду. Для цього є навіть спеціальні доставки, які можуть зекономити ваш час. Але, якщо все ж немає такої можливості, варто варити їжу лише у холодній воді. Також, як варіант, використовувати магазинну воду з бутлів, вона там теж очищена.
Правильна технологія відварювання заморожених овочів
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...