"Не мийте посуд у гостях" - так звучить один з найпоширеніших народних забобонів, про який знали ще наші прабабусі. Це може мати негативні наслідки і нібито призвести до сварок у родині, передають Патріоти України
Сторонні люди іноді самі пропонують допомогти прибрати зі столу. Розберемося, чи варто гостям дозволяти мити посуд на вашій кухні.
При митті посуду очищається енергія, тому цей процес має значення на вищому енергетичному рівні. Езотерики не радять залишати брудні тарілки на ніч, краще витратити деякий час перед сном на прибирання. Справа в тому, що такий посуд погіршує домашню гармонію.
Забобон про заміжжя
Давнє повір’я говорить, що незаміжній дівчині не варто дозволяти подругам мити посуд у своїй оселі. Це забирає щастя господині, і така дівчина, на відміну від своїх подруг, може мати проблеми з заміжжям.Сварки в сім’ї
У сім’ях заміжніх жінок можуть виникнути непорозуміння. Здавна не прийнято було прибирати зі столу у чужих будинках, щоб не накликати біду.
У родині, за повір’ям, можуть початися сварки, оселю покине достаток і благополуччя. Гості можуть мити посуд з недобрими думками, зі злістю чи роздратуванням. Негативна енергетика погано впливатиме на членів сім’ї.
Мова не йде про рідних людей, наприклад, тіток, сестер, які допомагатимуть з чистими намірами. Тому на дуже близьких людей дія забобону не поширюється.
Сила води
Езотерики згодні з народним повір’ям. За їхнім переконанням, на вимитому посуді залишається чужа енергетика. Це може стати причиною серйозних конфліктів у сім’ї. Тому краще не ризикуйте родинним затишком і вимийте брудний посуд самостійно.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...