А ви це знали? Чому не можна носити чуже взуття - що говорять забобони

Мабуть, більшість потрапляли у ситуацію, коли потрібно було взути чуже взуття, наприклад, у гостях. Але деякі люди намагаються уникати цього, тому що вірять, що це принесе нещастя, передають Патріоти України.

OBOZ.UA більше дізнався про цей забобон. Згідно з народними прикметами, деякі речі накопичують енергетику свого власника і це може негативно вплинути на інших.

Люди вірять, що чуже взуття може призвести до проблем та негараздів у житті. Ви можете перейняти захворювання та емоційні переживання власника, тому краще взувати лише свої черевики.

Якщо дівчата обмінюються взуттям, то це може призвести до конфлікту та непорозумінь між ними. Це підвищує ризик потрапляння у любовний трикутник, який розсварить подружок.

Також OBOZ.UA розповідав, чому не можна виносити сміття після заходу сонця. Цей популярний забобон має два пояснення. Одне витікає з традиції українців жити тісними об’єднаними спільнотами, де всі про всіх знають. За таких умов про людину, яка виносить сміття під покровом темряви, могли подумати, що вона щось приховує.

Друге – більш містичне. Воно твердить, що, поки людина виносить сміття, до оселі можуть проникнути злі духи, що блукають у темряві, і залишитись на всю ніч.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...