А ви це знали? Чому не можна перемішувати фарш руками - помилка при приготуванні котлет, яку допускають 90% господинь

Про таку популярну страву як котлети ми вже писали неодноразово. Ділились лайфхаками, порадами від шеф кухарів. Це надзвичайно популярна страва в нашій кухні та різноманітна за тим, які складові до неї додають, передають Патріоти України.

Подробиці

Але не завжди навіть у самої досвідченої господарки виходять смачні котлети. Трапляються випадки, що приготовані котлети сухі та несмачні. Щоб страва вдалась варто знати як правильно вимісити фарш. Ви звикли перемішувати фарш для котлет руками? Не варто цього робити. Звісно так найкраще ви вимісите фарш, але це загрожує тим, що в результаті котлети виходять гумовими.

Натомість спробуйте перемішувати інгредієнти у складі фаршу, застосувавши силіконову лопатку або звичайну ложку. Це допоможе йому залишатися легким та повітряним. Крім цього, досвідчені кулінари рекомендують не відбивати фарш, якщо він призначений для приготування котлет – так він стає більш липким і щільним. Водночас цей крок не можна ігнорувати тоді, коли йдеться про люля-кебаб.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...