А ви це знали? Чому не можна перемішувати фарш руками - цієї помилки припускається дуже багато господинь

Котлети - одна з популярних страв української кухні. Рецепти їх можуть бути дуже різноманітними в залежності від складових котлетного фаршу. Але навіть у найдосвідченішої господині не завжди виходять смачні котлети, передають Патріоти України.

Щоб страва вдалася, потрібно знати, як правильно вимісити фарш.Шеф-кухарі не рекомендують перемішувати фарш для котлет руками. Зрозуміло, що руками фарш виміситься краще, але це може призвести до того, що в результаті котлети вийдуть гумовими.

Щоб фарш залишався легким та повітряним, потрібно перемішувати інгредієнти у його складі силіконовою лопаткою або звичайною ложкою.

Крім цього, досвідчені кулінари рекомендують не відбивати фарш, якщо він призначений для приготування котлет — так він стає більш липким та щільним. Водночас цей крок не можна ігнорувати тоді, коли йдеться про люля-кебаб.

Буде дуже смачно! Як приготувати легкі, як пух оладки на кефірі і без дріжджів

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:50

Це найпростіший рецепт по-справжньому смачних та пишних оладок, які готують на кефірі та без використання дріжджів. Ключовим у цьому рецепті є етапи замісу тіста, передають Патріоти України.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...