Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить, передають Патріоти України.
Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості.
Готується страва дуже просто, проте її легко зіпсувати, якщо забути деякі прості правила.
Недосвідчені кулінари скаржаться, що продукт часто злипається під час варіння.
Вирішення цієї проблеми є.
Щоб рис не злипався під час приготування, його не слід мішати постійно.
Допустимо перемішати рис один раз при закипанні, а інакше зерна постійно вбиратимуть воду і розпадатимуться.
Як зазначають господині, під час варіння кришку з каструлі не потрібно знімати, а також не слід перемішувати кашу.
Можна ще раз перемішати її вже після того, як вона буде готова і знята з вогню. Тоді в кашу рекомендується додати шматочок вершкового масла.
Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...
Кімнатні рослини є природними очищувачами повітря, які можуть допомогти позбавити ваш будинок від забруднюючих речовин, таких як вуглекислий газ, який з часом накопичується до нездорового рівня, передають Патріоти України. Британський експерт із садівн...