А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить, передають Патріоти України.

Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості.

Подробиці

Готується страва дуже просто, проте її легко зіпсувати, якщо забути деякі прості правила.

Недосвідчені кулінари скаржаться, що продукт часто злипається під час варіння.

Вирішення цієї проблеми є.

Щоб рис не злипався під час приготування, його не слід мішати постійно.

Допустимо перемішати рис один раз при закипанні, а інакше зерна постійно вбиратимуть воду і розпадатимуться.

Як зазначають господині, під час варіння кришку з каструлі не потрібно знімати, а також не слід перемішувати кашу.

Можна ще раз перемішати її вже після того, як вона буде готова і знята з вогню. Тоді в кашу рекомендується додати шматочок вершкового масла.

Треба всього три інгредієнти! Ягідний маршмелоу швидкого приготування

понеділок, 1 липень 2024, 12:08

У цьому рецепті дійсно мало інгредієнтів. Потрібно всього три, якщо не рахувати воду. Разом з нею виходить чотири. Результат вас приємно здивує, бо це дуже смачно, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні наступні:. Желатин залийте вод...

Наслідки можуть жахнути! Наскільки небезпечно їсти ультраоброблені продукти

понеділок, 1 липень 2024, 11:47

Не існує однозначної думки що до споживання ультраоброблених продуктів. Фахівці поділились на два полярні табори та думки кожного мають рацію, передають Патріоти України. Daily Mail надав своїм читачам підґрунтя для роздумів що до ультраоброблених прод...