А ви це знали? Чому не можна виливати окріп у раковину

Часто виготовлення труб використовується пластик. Цей матеріал є далеко не найстійкішим до високих температур. Тому не варто виливати в раковину окріп. Якщо робити це часто, то пластикова труба розм’якшиться, передають Патріоти України.

У результаті відбудеться протікання. Це призведе лише до зайвих проблем та витрат. Якщо окріп виливається вкрай рідко, то турбуватися нема про що.

Що робити, щоб труби не протікали

Не варто чекати, щоб вода, в якій варилися макарони або картопля, охолола. Потрібно лише знати про одну просту хитрість, яка врятує проблеми.

Сантехніки рекомендують, щоб уберегти пластикові труби від пошкоджень, паралельно відкрити кран із холодною водою. Таким чином, литиметься не окріп, а просто тепла вода, яка не пошкоджуватиме систему.

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...