А ви це знали? Чому не можна залишати на ніч білизну в пральній машинці

Досвідчені господині намагаються розвішувати білизну відразу після прання, щоб не залишати її на довгий час у барабані. Для цього є кілька причин, і головна - так можна продовжити термін служби техніки, передають Патріоти України.

Наявність вологої білизни в барабані машини може спричинити появу в ньому бактерій та плісняви, також він набагато довше буде вологим. Крім того, з'явиться неприємний запах, якого потім буде складно позбутися.

Однак якщо ви з якоїсь причини все ж залишили в машинці мокру білизну на ніч, проблему можна вирішити, якщо запустити ще раз цикл прання на найвищій температурі, а після прання помити барабан лимонною кислотою або содою і насухо витерти гумові деталі.

Також є вихід навіть тоді, коли в машинці вже оселилася пліснява. Позбутися її можна за допомогою самостійно приготовленого засобу на основі прального мила та рідини для відбілювання «Білізна». Як його виготовити та застосовувати, дивіться на відео.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...