Картопля не буде гнити, якщо її зберігати правильно. Потрібно знати кілька важливих нюансів, щоб вона не зіпсувалася, передають Патріоти України.
Якщо хочете, щоб овоч найкраще зберігався, покладіть його у прохолодне темне місце, наприклад у шафу чи в комору, пише express.co.uk, посилаючись на відомості експерта. Журналісти дізналися, що ніколи не можна зберігати разом картоплю й цибулю, оскільки останній виділяє етилен (рослинний гормон), який прискорює процес дозрівання, і через це бульба може перезріти й передчасно зіпсуватися.
"Нема потреби зберігати картоплю в холодильнику, і ви ніколи не повинні зберігати сиру картоплю в морозилці, оскільки це призведе до того, що вона стане кашкою", - зазначається у матеріалі.
Медики застерігають: деякі продукти харчування можуть негативно впливати на роботу мозку та спричиняти погіршення пам’яті. Часте вживання шкідливої їжі уповільнює когнітивні процеси, знижує концентрацію та підвищує ризик розвитку деменції у старшому ві...
Готові дізнатися про себе щось нове? Оберіть той спосіб, яким ви найчастіше тримаєте горнятко. Ваш вибір може розкрити риси характеру, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України. . 1. Тримаєте за ручку, другою рукою обіймаєте чашку...