Картопля не буде гнити, якщо її зберігати правильно. Потрібно знати кілька важливих нюансів, щоб вона не зіпсувалася, передають Патріоти України.
Якщо хочете, щоб овоч найкраще зберігався, покладіть його у прохолодне темне місце, наприклад у шафу чи в комору, пише express.co.uk, посилаючись на відомості експерта. Журналісти дізналися, що ніколи не можна зберігати разом картоплю й цибулю, оскільки останній виділяє етилен (рослинний гормон), який прискорює процес дозрівання, і через це бульба може перезріти й передчасно зіпсуватися.
"Нема потреби зберігати картоплю в холодильнику, і ви ніколи не повинні зберігати сиру картоплю в морозилці, оскільки це призведе до того, що вона стане кашкою", - зазначається у матеріалі.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...