А ви це знали? Чому не можна зберігати порожні банки вдома - прикмета, про яку чули не всі

Значення посуду у повсякденному житті важко переоцінити. Тому люди ставляться до нього з таким трепетом, що оточили посуд безліччю забобонів. Зокрема вони стосуються порожніх предметів. Особливу увагу в народі приділяють банкам, передають Патріоти України.

OBOZREVATEL поцікавився прикметами, пов’язаними з банками. Зокрема поясненням, чому не можна порожні ємності зберігати вдома. За повір’ям, будь-який порожній посуд може притягувати проблеми з достатком. І банки в тому числі. Особливо, якщо вони стоять вдома непомиті і припадають пилом.

Найкраще винести скляну тару на зберігання у якісь господарські приміщення – до комори, у підвал чи гараж. Якщо ж такої можливості нема, у кожну банку, яка стоїть вдома, потрібно покласти хоча би щось – жменьку крупи, кілька лаврових листків, монетку. При цьому ємність треба накрити чимось – кришкою чи чимось іншим, або перевернути догори дном. Це також захистить оселю.

У разі, коли потрібно повернути банку власнику, у неї теж треба покласти якусь дрібницю – печиво, цукерку, тощо. Тоді вона не спровокує неприємностей у цієї людини. Після того, як банка спорожніє, її не можна залишати на столі. Це провокує не тільки проблеми з грішми, але й борги.

Тріснуті банки є передвісниками сварок та скандалів у сім’ї. Чим більше такого мотлоху стоїть удома, тим масштабнішими будуть негаразди. Тому від нього треба позбуватись у першу чергу.

Але якщо ціла банка розбилась – то це, навпаки, хороша прикмета. Вона віщує вдалі покупки для господарства, а якщо це сталось у неділю, то несподіваний дохід. Якщо ж банка впала, але залишилась цілою – це до радісних новин чи приємних гостей.

Часом банки підвертаються під руку під час сварки. Уламки розбитого таким чином предмета необхідно негайно викинути. Вони взяли на себе всю негативну енергетику, і зволікати з її ліквідацією не варто. Якщо у банці опинилась якась істота – це теж має своє значення. Так метелик віщує везіння. А павук, особливо якщо він сплів павутиння, вказує на недоброзичливця в оточенні.

Джерело: Обозреватель

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...