Картопляне пюре - дуже проста, смачна і ситна страва, яку вміє готувати кожен. Але дуже часто страва виходить не смачною, водянистою і темною, через елементарні помилки в приготуванні? передають Патріоти України.
Щоб пюре не було рідким, обов'язково злийте всю рідину з картоплі і тільки потім розімніть картоплю в пюре. Після цього обов'язково поставте каструлю на плиту і дайте зайвій волозі випаруватися. Додайте тепле молоко, масло або вершки кімнатної температури, це дозволить зробити однорідним пюре, без грудочок
2. Не використовуйте кухонний комбайн чи блендер
Ніколи не потрібно використовувати для приготування пюре кухонний комбайн чи блендер. Вони зіпсують його, оскільки вони дуже перебивають картоплю, створюючи небажану крохмалисту консистенцію, липку і тягучу.
3. З якої картоплі вийде найсмачніше пюре
Ідеальний сорт картоплі для пюре буде саме крохмалистий, саме з нього вийде ніжне та повітряне пюре. Ви з легкістю можете перевірити картоплю, чи підійде вона для пюре. Візьміть і розріжте картоплю навпіл, потріть її, візьміть рукою за вершину однієї половинки і подивіться, якщо картопля злиплася і не падає, значить, у ній багато крохмалю.
Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...
30 червня за новим календарним стилем (13 липня - за старим) - Собор 12 апостолів. Також цього дня - свято Всіх святих. 30 червня за старим календарним стилем - день пам'яті мучеників Мануїла, Савела та Ісмаїла Персидських. . ***. Собор славних і...