Картопляне пюре - дуже проста, смачна і ситна страва, яку вміє готувати кожен. Але дуже часто страва виходить не смачною, водянистою і темною, через елементарні помилки в приготуванні? передають Патріоти України.
Щоб пюре не було рідким, обов'язково злийте всю рідину з картоплі і тільки потім розімніть картоплю в пюре. Після цього обов'язково поставте каструлю на плиту і дайте зайвій волозі випаруватися. Додайте тепле молоко, масло або вершки кімнатної температури, це дозволить зробити однорідним пюре, без грудочок
2. Не використовуйте кухонний комбайн чи блендер
Ніколи не потрібно використовувати для приготування пюре кухонний комбайн чи блендер. Вони зіпсують його, оскільки вони дуже перебивають картоплю, створюючи небажану крохмалисту консистенцію, липку і тягучу.
3. З якої картоплі вийде найсмачніше пюре
Ідеальний сорт картоплі для пюре буде саме крохмалистий, саме з нього вийде ніжне та повітряне пюре. Ви з легкістю можете перевірити картоплю, чи підійде вона для пюре. Візьміть і розріжте картоплю навпіл, потріть її, візьміть рукою за вершину однієї половинки і подивіться, якщо картопля злиплася і не падає, значить, у ній багато крохмалю.
Для ефективного схуднення важливо вибрати дієту, яка не тільки зменшує вагу, але й підтримує відчуття ситості. Включення білка в раціон допомагає наростити м’язову масу, що сприяє спалюванню більше калорій, а також знижує голод, допомагаючи дочекатись ...
Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...