Картопляне пюре - дуже проста, смачна і ситна страва, яку вміє готувати кожен. Але дуже часто страва виходить не смачною, водянистою і темною, через елементарні помилки в приготуванні? передають Патріоти України.
Щоб пюре не було рідким, обов'язково злийте всю рідину з картоплі і тільки потім розімніть картоплю в пюре. Після цього обов'язково поставте каструлю на плиту і дайте зайвій волозі випаруватися. Додайте тепле молоко, масло або вершки кімнатної температури, це дозволить зробити однорідним пюре, без грудочок
2. Не використовуйте кухонний комбайн чи блендер
Ніколи не потрібно використовувати для приготування пюре кухонний комбайн чи блендер. Вони зіпсують його, оскільки вони дуже перебивають картоплю, створюючи небажану крохмалисту консистенцію, липку і тягучу.
3. З якої картоплі вийде найсмачніше пюре
Ідеальний сорт картоплі для пюре буде саме крохмалистий, саме з нього вийде ніжне та повітряне пюре. Ви з легкістю можете перевірити картоплю, чи підійде вона для пюре. Візьміть і розріжте картоплю навпіл, потріть її, візьміть рукою за вершину однієї половинки і подивіться, якщо картопля злиплася і не падає, значить, у ній багато крохмалю.
Якщо у вас вдома є орхідея, яка раптом перестала рости, не спішіть викидати тропічну красуню. Спробуйте приготувати просте добриво для орхідей. Існує аж два рецепти. Для першого вам знадобиться три інгредієнти, які знайдуться на будь-якій кухні, переда...
Православне свято 7 квітня (20 квітня за старим стилем) - день пам'яті преподобного Георгія, сповідника, митрополита Митиленського. За юліанським календарем - Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне з 12 найбільших християнських свят року, нагадують ...