Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зводить старання кулінара нанівець.
Особливо прикро, коли кухар використовує спеції власного приготування, наприклад для риби. При змішуванні приправи та паніровки замість ароматної хрусткої скоринки ви лише марно витратите спеції. Страва не отримає потрібний смак та аромат.
Але в цьому випадку вихід є. Ароматні трави слід додати до рослинної олії, поки вона не нагрілася. У такому разі спеції встигнуть наситити продукт, відповідно, м’ясо чи риба отримають потрібний аромат та смак. Такий підхід гармонійно розкриває смаковий букет спецій і при цьому приправа не спотворить смак продукту.
Вірите ви в те, що ваші мрії можуть здійснитися? А чи знаєте ви, коли саме це може статися? Цей захопливий психологічний тест допоможе вам зазирнути у майбутнє і отримати відповіді на ці питання. Деталі. Все, що вам потрібно зробити, – це вибрати одну ...
Багато хто мріє розбагатіти, а ті люди які про це не мріють точно не відмовляться від суми з багатьма нулями на своєму рахунку. Однак шлях до багатства може бути різним для кожного. Це ворожіння допоможе вам дізнатися, до чого в майбутньому приведуть в...