Чому не можна смажити котлети з свіжоприготовленого фаршу знають лише досвідчені господині та кухарі, передають Патріоти України.
У кулінарії прийнято вважати, що для приготування найкраще обирати лише найсвіжіші продукти. Це дійсно так, але у випадку з котлетами існує одна деталь, яку не можна упускати.
М’ясо дійсно годиться лише найсвіжіше, але приготовлений котлетний фарш перед обсмажуванням необхідно витримати 20-30 хвилин у холодильнику.
Через відсутність холодильника підійде будь-яке прохолодне місце, холодна комора або навіть льох.
Крім того, зробити котлети соковитішими можна за допомогою холодної води або молока, в яких вимочується хліб.
Крім того, варто знати, що сам хліб у котлети додають не для того, щоб заощадити на м’ясі, а для того, щоб котлета не розвалювався на сковороді.
Що стосується курячих яєць, то багато господинь запевняють, що через них котлети стають лише жорсткішими.
Тому експерти рекомендують додавати у фарш лише яєчні жовтки.
Чистий четвер, або Великий четвер, Страсний четвер у 2025 році випадає на 17 квітня, нагадують Патріоти України . Цього дня обов'язково слід прибрати вдома, позбутися мотлоху і не забути прийняти ванну. У Чистий четвер також прийнято пекти паски, фарбу...
Попереду на нас чекає Страсний тиждень 2025, в останній день якого гряде велике свято - Великдень 2025. Як відомо, з цієї нагоди православні християни випікають паски та фарбують яйця. Однак не всі знають, коли можна пекти паски та робити крашанки. Важ...