А ви це знали? Чому небажано смажити котлети із щойно приготованого фаршу

Чому не можна смажити котлети з свіжоприготовленого фаршу знають лише досвідчені господині та кухарі, передають Патріоти України.

У кулінарії прийнято вважати, що для приготування найкраще обирати лише найсвіжіші продукти. Це дійсно так, але у випадку з котлетами існує одна деталь, яку не можна упускати.

Подробиці

М’ясо дійсно годиться лише найсвіжіше, але приготовлений котлетний фарш перед обсмажуванням необхідно витримати 20-30 хвилин у холодильнику.

Через відсутність холодильника підійде будь-яке прохолодне місце, холодна комора або навіть льох.

Крім того, зробити котлети соковитішими можна за допомогою холодної води або молока, в яких вимочується хліб.

Крім того, варто знати, що сам хліб у котлети додають не для того, щоб заощадити на м’ясі, а для того, щоб котлета не розвалювався на сковороді.

Що стосується курячих яєць, то багато господинь запевняють, що через них котлети стають лише жорсткішими.

Тому експерти рекомендують додавати у фарш лише яєчні жовтки.

А ви це знали? Чим замінити цукор під час приготування варення = три натуральні альтернативи

субота, 6 липень 2024, 21:30

Зазвичай, під час приготування варення кількість використаного цукру приблизно дорівнює кількості сировини, з якої воно виготовляється. Однак, є й інші натуральні замінники, які можуть стати чудовою альтернативою, передають Патріоти України. Чим можна ...

Який інгредієнт потрібно додати в тісто, щоб приготувати млинці з дірочками

субота, 6 липень 2024, 21:12

Далеко не завжди хочеться ласувати щільними млинцями, тому господині експериментують із текстурою цієї популярної страви. передають Патріоти України. Багатьом подобається, коли млинці виходять мереживними та тоненькими, оскільки вони буквально тануть у...