Якщо говорити об’єктивно, ніхто не любить клейку пельменну масу, в якій десь проглядається фарш. Якщо так відбувається, то є два варіанти: зроблено помилки в приготуванні тіста або в технології приготування напівфабрикатів.
Перепади температури негативно впливають на пельмені. Після відварювання вони перетворюються на суцільну грудку з тіста та фаршу. Так трапляється. Звичайно, не завжди.
Деякі кулінари пропонують робити наступним чином. Спочатку пельмені з морозилки швидко промити теплою водою, а потім вже класти в каструлю та варити до готовності.
Якщо ви так не робите чи не робили, тоді не викладайте пельмені в каструлю з окропом, а попередньо влийте склянку холодної води. Тоді вже далі завантажуйте вироби. Таким чином ймовірність зіпсувати пельмені знижується.
Здоров’я людини напряму залежить від наших щоденних звичок, зокрема від раціону. Правильно підібрані продукти можуть навіть подовжити життя. Про здатність шпинату вливати на здоров’я пише видання mdpi.com, передають Патріоти України з посиланням на. Го...
У кожного з нас є приховані страхи, про які ми навіть не підозрюємо. Психологи пропонують простий тест: оберіть силует жінки, яка, на вашу думку, не в настрої. Ваш вибір розкриє ваш головний внутрішній страх, передають Патріоти України. Силует 1 — стра...