Якщо говорити об’єктивно, ніхто не любить клейку пельменну масу, в якій десь проглядається фарш. Якщо так відбувається, то є два варіанти: зроблено помилки в приготуванні тіста або в технології приготування напівфабрикатів.
Перепади температури негативно впливають на пельмені. Після відварювання вони перетворюються на суцільну грудку з тіста та фаршу. Так трапляється. Звичайно, не завжди.
Деякі кулінари пропонують робити наступним чином. Спочатку пельмені з морозилки швидко промити теплою водою, а потім вже класти в каструлю та варити до готовності.
Якщо ви так не робите чи не робили, тоді не викладайте пельмені в каструлю з окропом, а попередньо влийте склянку холодної води. Тоді вже далі завантажуйте вироби. Таким чином ймовірність зіпсувати пельмені знижується.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...