А ви це знали? Чому пельмені не треба відразу закладати в окріп

Якщо говорити об’єктивно, ніхто не любить клейку пельменну масу, в якій десь проглядається фарш. Якщо так відбувається, то є два варіанти: зроблено помилки в приготуванні тіста або в технології приготування напівфабрикатів.

Подробиці

Перепади температури негативно впливають на пельмені. Після відварювання вони перетворюються на суцільну грудку з тіста та фаршу. Так трапляється. Звичайно, не завжди.

Деякі кулінари пропонують робити наступним чином. Спочатку пельмені з морозилки швидко промити теплою водою, а потім вже класти в каструлю та варити до готовності.

Якщо ви так не робите чи не робили, тоді не викладайте пельмені в каструлю з окропом, а попередньо влийте склянку холодної води. Тоді вже далі завантажуйте вироби. Таким чином ймовірність зіпсувати пельмені знижується.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...