
Якщо говорити об’єктивно, ніхто не любить клейку пельменну масу, в якій десь проглядається фарш. Якщо так відбувається, то є два варіанти: зроблено помилки в приготуванні тіста або в технології приготування напівфабрикатів.
Перепади температури негативно впливають на пельмені. Після відварювання вони перетворюються на суцільну грудку з тіста та фаршу. Так трапляється. Звичайно, не завжди.
Деякі кулінари пропонують робити наступним чином. Спочатку пельмені з морозилки швидко промити теплою водою, а потім вже класти в каструлю та варити до готовності.
Якщо ви так не робите чи не робили, тоді не викладайте пельмені в каструлю з окропом, а попередньо влийте склянку холодної води. Тоді вже далі завантажуйте вироби. Таким чином ймовірність зіпсувати пельмені знижується.
4 грудня, за новим церковним календарем (17 грудня за старим) Церква вшановує пам'ять великомучениці Варвари Іліопольської. Ця свята вважається захисницею від раптової і насильницької смерті, а також заступницею всіх жінок, передають Патріоти України. ...
Нове дослідження, опубліковане на початку жовтня в журналі Nature Communications, показало: творчі інтереси та активна залученість у хобі прямо пов’язані з повільнішим старінням мозку. передають Патріоти України. У проєкті взяли участь 1472 людини, і в...