Гречка – найпопулярніший гарнір, проте не всі готують цю крупу правильно. В результаті гречка не виходить розсипчастою. Помилка у всіх одна, і як її виправити, поділилися досвідчені кулінари, передають Патріоти України.
Питання у тому, в яку воду ви висипаєте гречку при варінні. Якщо ви хочете, щоб гречка вийшла і смачною, і розсипчастою, не висипайте її в каструлю з холодною водою.
Безперечно, якщо варити гречку в холодній воді, то вона теж звариться, і може навіть вийде цілком смачною. Однак врахуйте, якщо крупу висипати в холодну воду, то ядра гречки розбухнуть, і каша вийде в'язкою.
Щоб зварити смачну гречку з першого разу, просто закидайте промиту крупу в каструлю з окропом. Коли вже гречка варитиметься, температуру на плиті потрібно зменшити до мінімуму, а каструлю накрити кришкою.
Ще один лайфхак. Попередньо перед приготуванням гречку можна замочити в холодній воді. Тоді вона звариться ще швидше. Приблизний час варіння гречаної каші становить 15 хвилин. Не потрібно переварювати крупу
Готові пожертвувати своїми потребами заради визнання та любові партнера? Якщо ви помічаєте, що стосунки призводять до вигорання і порушення життєвого балансу, час зупинитися. Є два сигнали, які повинні вас насторожити, передають Патріоти України. Відно...
Вітамін B3 життєво необхідний для нормального функціонування організму. Він бере участь у метаболізмі, підтримує роботу ферментів та нервову систему. Організм може синтезувати ніацин самостійно, але його додаткове надходження з їжею необхідне для доста...