Гречка – найпопулярніший гарнір, проте не всі готують цю крупу правильно. В результаті гречка не виходить розсипчастою. Помилка у всіх одна, і як її виправити, поділилися досвідчені кулінари, передають Патріоти України.
Питання у тому, в яку воду ви висипаєте гречку при варінні. Якщо ви хочете, щоб гречка вийшла і смачною, і розсипчастою, не висипайте її в каструлю з холодною водою.
Безперечно, якщо варити гречку в холодній воді, то вона теж звариться, і може навіть вийде цілком смачною. Однак врахуйте, якщо крупу висипати в холодну воду, то ядра гречки розбухнуть, і каша вийде в'язкою.
Щоб зварити смачну гречку з першого разу, просто закидайте промиту крупу в каструлю з окропом. Коли вже гречка варитиметься, температуру на плиті потрібно зменшити до мінімуму, а каструлю накрити кришкою.
Ще один лайфхак. Попередньо перед приготуванням гречку можна замочити в холодній воді. Тоді вона звариться ще швидше. Приблизний час варіння гречаної каші становить 15 хвилин. Не потрібно переварювати крупу
Піну для гоління, окрім прямого призначення, також часто використовують для вирішення проблемі з чистотою в домі. Наприклад, з її допомогою очищують унітаз, передають Патріоти України. Втім, є ще кілька лайфхаків, які дозволять тримати дім у чистоті, п...
З 1 травня 2025 року в Україні почало діяти нове обов’язкове правило дорожнього руху, яке стосується усіх водіїв незалежно від типу авто, пори року чи погодних умов. Тепер на всіх дорогах поза межами населених пунктів необхідно постійно вмикати ближнє ...