
Курячі яйця є важливим джерелом поживних речовин, які необхідні для підтримки здоров’я організму, передають Патріоти України.
Це дуже збалансований продукт, який варто включати до свого раціону на регулярній основі.
Найкориснішим варіантом їх приготування вважається варіння.
Однак часом жовток змінює свій колір, набуваючи неапетитного зеленого відтінку.
Чому так може відбуватися?
Дехто вважає, що жовток змінює колір через те, що куплений не зовсім якісний продукт. Побачивши зеленого жовтка господині виявляють обережність і навіть не вживають продукт в їжу.
Однак це помилкова думка: їсти таке яйце можна без ризику для здоров’я. Але виглядає воно непривабливо.
Мало хто знає про те, що зелений відтінок є лише результатом хімічної реакції, викликаної некоректною термічною обробкою.
Так відбувається в тому випадку, якщо ви варите яйця надто тривалий час.
Тому варто дотримуватись прийнятих норм.
Для варіння яйця досить почекати до 10 хвилин. Цього часу буде цілком достатньо для того, щоб воно зварилося.
Навіть дві сигарети на день можуть різко підвищити ризик серцевого нападу - до таких висновків дійшли вчені, які опублікували результати масштабного аналізу в журналі PLOS Medicine, передають Патріоти України. Команда дослідників проаналізувала майже д...
Старіння часто сприймають як повільний, рівномірний процес, який поступово змінює тіло та організм. Проте вчені зі Стенфордського університету довели, що ці зміни можуть відбуватися стрибкоподібно, передають Патріоти України з посиланням на. За результ...