Курячі яйця є важливим джерелом поживних речовин, які необхідні для підтримки здоров’я організму, передають Патріоти України.
Це дуже збалансований продукт, який варто включати до свого раціону на регулярній основі.
Найкориснішим варіантом їх приготування вважається варіння.
Однак часом жовток змінює свій колір, набуваючи неапетитного зеленого відтінку.
Чому так може відбуватися?
Дехто вважає, що жовток змінює колір через те, що куплений не зовсім якісний продукт. Побачивши зеленого жовтка господині виявляють обережність і навіть не вживають продукт в їжу.
Однак це помилкова думка: їсти таке яйце можна без ризику для здоров’я. Але виглядає воно непривабливо.
Мало хто знає про те, що зелений відтінок є лише результатом хімічної реакції, викликаної некоректною термічною обробкою.
Так відбувається в тому випадку, якщо ви варите яйця надто тривалий час.
Тому варто дотримуватись прийнятих норм.
Для варіння яйця досить почекати до 10 хвилин. Цього часу буде цілком достатньо для того, щоб воно зварилося.
Побутові зручності часто починаються з подовжувача, особливо коли розеток у кімнаті бракує. Проте саме цей "помічник" може стати причиною серйозної пожежі, якщо використовувати його неправильно, передають Патріоти України. Електрики наголошують: не всі...
Хоча ми не можемо чути думки наших собак, але зате маємо можливість спостерігати за мовою їхнього тіла, щоб краще зрозуміти, про що вони думають, передають Патріоти України. Експерти кажуть, що є чітка ознака того, що ваш собака любить вас, почувається...