Відразу після завершення варіння макаронних виробів їх потрібно відкинути на друшляк, передають Патріоти України.
Як відомо, це необхідно для видалення води, в якій варився продукт.
При цьому багато кулінарів роблять серйозну помилку: вони зливають абсолютно всю рідину.
Ви так робите? Тоді не дивуйтеся, що гарнір виходить не дуже смачним.
Перекладаючи зварені макарони в друшляк, залиште трохи води в каструлі.
Потім поверніть макаронні вироби в посуд та ретельно перемішайте готову страву.
За рахунок невеликого об’єму «макаронної» води, що залишилася, гарнір не висохне і не злипнеться.
На макаронах залишиться крохмальна «оболонка», яка покращить консистенцію та смакові якості страви.
Крім того, такий гарнір ідеально поєднуватиметься практично з будь-яким соусом.
А от якщо зливати абсолютно весь об’єм води, то макарони «склеюватимуться» і висихатимуть. Отримати задоволення від такої трапези навряд чи вдасться.
Смартфони стали "мінікомп'ютерами" для зв'язку, банкінгу, фото й відео - та саме акумулятор найчастіше не встигає за нашими звичками. Щоб не залишитися без заряду в дорозі чи під час гри, можна скористатися простими кроками для економії енергії на iPho...
За нумерологією, кожне число має свої особливі риси характеру і впливає на важливі сфери життя - кохання, сім’ю, дружбу. Число шість - це справжній магніт для любові та вірності, передають Патріоти України. Люди з числом шість закохуються легко, швидко...