А ви це знали? Чому полив рослин теплою водою може значно знизити врожайність

Без своєчасного та грамотного поливу не можна отримати добрий урожай. Про це знає кожен городник. При цьому дедалі більше дачників вважає, що для процедури обов’язково слід брати лише теплу воду. Але таке рішення не зовсім правильне, передають Патріоти України.

Подробиці

Як стверджують деякі фахівці, якщо поливати грядки прохолодною водою, врожайність можна підвищити. Це виправдано тим, що для розчинення більшої кількості вуглекислого газу потрібні низькі температури (близько 15 градусів). У теплій воді речовина буде розчинятися слабше. Також коріння деяких культур краще почуваються при поливі прохолодною водою.

Наприклад, краще картопля формується в тому випадку, якщо температура ґрунту не вище 20 градусів. Більше того, кореневій системі більшості популярних городніх культур потрібна температура землі 15 градусів. При цьому важливо пам’ятати, що крижаною водою поливати рослини не можна, як і перегрітою (близько 30-40 градусів).

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...