Куряче м'ясо - дуже бюджетний, смачний та корисний продукт, який може бути основою для приготування смачних котлет, відбивних, а також можна готувати смачний суп, бульйон. Але дуже важливо – вміти правильно вибрати цей продукт, щоб страви з нього були безпечними, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисною інформацією, чому під час приготування курячого м'яса утворюється біла піна та чи безпечне таке м'ясо. Інформація була опублікована у виданні Newsy.gotujmy.
Чи отруйна піна, яка виділяється при приготуванні м'яса
Дієтологи стверджують, що піна, яка утворюється в процесі приготування, а саме при смажені, є абсолютно безпечною. Так як куряче м'ясо складається здебільшого з білка. Під впливом високої температури відбувається денатурація білка, тобто змінюється його структура. Після вживання такої піни вам нічого не загрожує!
Антибіотики можуть бути причиною появи піни під час приготування?
Поширений міф про те, що піна, що виділяється з курки під час смаження, викликана антибіотиками і гормонами, які дають птахам під час вирощування. У цьому немає жодної краплі правди, оскільки такі речовини заборонені. Тваринам їх вводять лише в обґрунтованих випадках на вимогу ветеринара, і це трапляється вкрай рідко. Куряче м'ясо поставляють у магазини з ферм, тому знайти в магазині м'ясо, що містить антибіотики або гормони практично неможливо.
Але, варто зазначити, що найкраще не вживати курячі нутрощі, у тому числі і печінку, тому що в ній можуть накопичуватися шкідливі речовини. Ще не бажано їсти курячі крила та обов'язково знімати шкіру.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...