А ви це знали? Чому при смаженні котлет виділяється біла маса

Коли ви відправляєте котлети на смаження, можна помітити виділення білої субстанції. Не хвилюйтеся, це не є ознакою зіпсованого чи поганого фаршу. Проте дещо специфічне може проявлятися.

Подробиці

Експерти та кулінари кажуть, що виділення білої субстанції є нормальним процесом. Річ у тому, що білки мають гідрофільні властивості, а при нагріванні змінюється структура протеїнів.

Є ще один момент. Поява білої маси може бути ознакою високого вмісту води в фарші чи жиру. Як варіант, в самому фарші може не вистачати речовини, яка все об’єднує разом. Кулінари кажуть, що зменшити виділення білої маси можна, якщо до фаршу додати більше хліба чи яєць.

Перевірте себе! Цей тест розкриє, наскільки вдало ви перемагаєте труднощі і відновлюєтеся після стресу

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:10

Стійкість — це фундаментальна якість, яка дозволяє нам рішуче протистояти життєвим викликам і негараздам. А ви справді витривалі, передають Патріоти України . Цей тест допоможе виявити рівень вашої стійкості за допомогою простої, але ефективної технік...

Чи стане Ethereum основою для децентралізованих фінансів у майбутньому?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 18:32

Ethereum — це не лише одна з найпопулярніших криптовалют, але й затребувана блокчейн-платформа. Завдяки криптовалютній біржі Binance можна дізнатися будь-який курс, і курс ефіра — не виключення. Binance надасть вам усі можливості для безпечного трейдин...