Коли ви відправляєте котлети на смаження, можна помітити виділення білої субстанції. Не хвилюйтеся, це не є ознакою зіпсованого чи поганого фаршу. Проте дещо специфічне може проявлятися.
Експерти та кулінари кажуть, що виділення білої субстанції є нормальним процесом. Річ у тому, що білки мають гідрофільні властивості, а при нагріванні змінюється структура протеїнів.
Є ще один момент. Поява білої маси може бути ознакою високого вмісту води в фарші чи жиру. Як варіант, в самому фарші може не вистачати речовини, яка все об’єднує разом. Кулінари кажуть, що зменшити виділення білої маси можна, якщо до фаршу додати більше хліба чи яєць.
Стійкість — це фундаментальна якість, яка дозволяє нам рішуче протистояти життєвим викликам і негараздам. А ви справді витривалі, передають Патріоти України . Цей тест допоможе виявити рівень вашої стійкості за допомогою простої, але ефективної технік...
Ethereum — це не лише одна з найпопулярніших криптовалют, але й затребувана блокчейн-платформа. Завдяки криптовалютній біржі Binance можна дізнатися будь-який курс, і курс ефіра — не виключення. Binance надасть вам усі можливості для безпечного трейдин...