Коли ви відправляєте котлети на смаження, можна помітити виділення білої субстанції. Не хвилюйтеся, це не є ознакою зіпсованого чи поганого фаршу. Проте дещо специфічне може проявлятися.
Експерти та кулінари кажуть, що виділення білої субстанції є нормальним процесом. Річ у тому, що білки мають гідрофільні властивості, а при нагріванні змінюється структура протеїнів.
Є ще один момент. Поява білої маси може бути ознакою високого вмісту води в фарші чи жиру. Як варіант, в самому фарші може не вистачати речовини, яка все об’єднує разом. Кулінари кажуть, що зменшити виділення білої маси можна, якщо до фаршу додати більше хліба чи яєць.
Кімнатні рослини з великим гладеньким листям корисно натирати шкірочкою з банана, адже вона містить калій, кальцій, азот, магній та інші поживні речовини, передають Патріоти України. Можна зробити настоянку для вазонів. Для цього шкірку 1 банана залива...
На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...