Коли ви відправляєте котлети на смаження, можна помітити виділення білої субстанції. Не хвилюйтеся, це не є ознакою зіпсованого чи поганого фаршу. Проте дещо специфічне може проявлятися.
Експерти та кулінари кажуть, що виділення білої субстанції є нормальним процесом. Річ у тому, що білки мають гідрофільні властивості, а при нагріванні змінюється структура протеїнів.
Є ще один момент. Поява білої маси може бути ознакою високого вмісту води в фарші чи жиру. Як варіант, в самому фарші може не вистачати речовини, яка все об’єднує разом. Кулінари кажуть, що зменшити виділення білої маси можна, якщо до фаршу додати більше хліба чи яєць.
Полуниця — це не лише смачно, а й дуже корисно. Вона багата на вітамін C, антиоксиданти, клітковину і має низьку калорійність. Але навіть із таким чудовим продуктом важливо знати міру, передають Патріоти України. 150–250 г (приблизно 1–2 склянки) — без...
Відмова від хліба — досить поширене рішення, особливо серед тих, хто прагне покращити здоров'я чи схуднути. Ось детальний огляд того, що може статися з організмом, якщо повністю відмовитися від вживання хліба, передають Патріоти України. . Відмова від...