А ви це знали? Чому при смаженні котлет виділяється піна


Під час приготування котлет господиня може мати справу з таким неприємним процесом, як поява піни. Такою може бути реакція рослинної олії. У результаті процес обсмажування стає менш якісним та ефективним, передають Патріоти України.

Подробиці

Це є помилкою, яку нерідко роблять кулінари. Однак переживати з цього приводу не варто: помилка дуже легко виправляється.

Деякі господині вважають за краще використовувати для смаження нерафіновану соняшникову олію, що має специфічний запах.

Вважається, що цей продукт відрізняється збереженням значної кількості важливих компонентів та низьким вмістом холестерину.

Однак така олія далеко не завжди є більш корисною. Її недоліком є утворення тієї самої піни під час смаження.

Тому нерафінованим продуктом краще заправляти салати. А ось піддавати його дії високих температур не варто.

Піна може з’явитися через те, що господиня забула перевірити термін придатності олії.

Якщо продукт зберігався занадто довго, використовувати його для приготування котлет не можна.

Ще однією помилкою може стати попадання на сковорідку “сторонньої” рідини. Найчастіше йдеться про звичайну воду.

Ще однією неправильною дією є смаження на рослинній олії, що вже була у використанні. Господиням у жодному разі не можна повторно застосовувати цей продукт.

І справа не так в утворенні піни, як у небезпеці цієї дії через утворення канцерогенів.

Все дуже просто! Як натерти сир, щоб він не злипався

субота, 29 червень 2024, 11:10

Далеко не в кожної господині вийде натерти сир так, щоб його не соромно було додати салат. передають Патріоти України. Часто продукт злипається і рветься, що суттєво псує його естетичні якості. Однак досвідчені кухарі мають свої секрети, які допоможут...

Чи може інтервальне голодування призвести до швидшої смерті: дослідження

субота, 29 червень 2024, 10:40

У сучасному світі люди, намагаючись схуднути, використовують різні методи. Одним із таких є інтервальне голодування. Воно передбачає споживання всіх щоденних калорій протягом вузького часового віконця. Про це повідомив лікар Кріс Завос. Він зауважив, щ...