А ви це знали? Чому при смаженні млинців не можна лити олію на сковороду

Приготування тоненьких млинців вимагає від господині не лише відточених навичок та майстерності, а й знання всіх тонкощів цього процесу, передають Патріоти України.

Подробиці

Так, якщо ви не хочете отримати на виході цілу стопку млинців, жир з яких стікатиме по підборідді, запам’ятайте – не варто лити масло прямо на сковорідку перед випіканням кожного млинця.

Замість цього нанесіть тонкий шар олії за допомогою кулінарного силіконового пензлика. Якщо ж у вас не виявилося необхідного кухонного приладу під рукою, його можна замінити свіжою картоплею.

Очищену картоплину розріжте навпіл і вмочіть у масло, яке ви повинні завбачливо налити в блюдечко, а потім змастіть їм сковорідку.

Щоб не обпалити пальці об розпечену поверхню, картоплю потрібно наколоти на вилку.

Замість бульб картоплі можна використовувати і очищену цибулину, але в цьому випадку “особливо вимогливі носи” неодмінно відчують різкий запах цибулі.

Є ще один спосіб, який не дасть млинцям пригоріти навіть у тому випадку, якщо ви лише раз змажете сковорідку олією, полягає в тому, щоб просто додати кілька ложок рослинного жиру прямо в тісто.

Дуб, береза чи сосна? Дізнайтесь, які дрова справді найкраще обігрівають дім

вівторок, 7 жовтень 2025, 11:10

Правильний вибір дров може суттєво вплинути на ефективність опалення та комфорт у будинку. Не всі породи деревини однаково добре тримають тепло, а деякі навіть створюють більше кіптяви і диму, передають Патріоти України. Тверді породи дерев, такі як ду...

Справжня чи підробка? ТОП-5 секретів, які допоможуть не помилитися у виборі кави

вівторок, 7 жовтень 2025, 10:45

Справжня кава може кардинально відрізнятися від підробленої за смаком, ароматом і виглядом. Щоб не купити фальсифікат, зверніть увагу на кілька факторів, передають Патріоти України. 1. Запах Справжня кава має насичений аромат, який зберігається навіть...