Приготування тоненьких млинців вимагає від господині не лише відточених навичок та майстерності, а й знання всіх тонкощів цього процесу, передають Патріоти України.
Так, якщо ви не хочете отримати на виході цілу стопку млинців, жир з яких стікатиме по підборідді, запам’ятайте – не варто лити масло прямо на сковорідку перед випіканням кожного млинця.
Замість цього нанесіть тонкий шар олії за допомогою кулінарного силіконового пензлика. Якщо ж у вас не виявилося необхідного кухонного приладу під рукою, його можна замінити свіжою картоплею.
Очищену картоплину розріжте навпіл і вмочіть у масло, яке ви повинні завбачливо налити в блюдечко, а потім змастіть їм сковорідку.
Щоб не обпалити пальці об розпечену поверхню, картоплю потрібно наколоти на вилку.
Замість бульб картоплі можна використовувати і очищену цибулину, але в цьому випадку “особливо вимогливі носи” неодмінно відчують різкий запах цибулі.
Є ще один спосіб, який не дасть млинцям пригоріти навіть у тому випадку, якщо ви лише раз змажете сковорідку олією, полягає в тому, щоб просто додати кілька ложок рослинного жиру прямо в тісто.
Перекази з картки на картку в Україні давно стали звичними для мільйонів громадян. Люди щодня надсилають гроші родичам, друзям або оплачують послуги. Але не всі знають, які суми можна переказувати без ризику отримати штраф від податкової або платити по...
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...