А ви це знали? Чому при смаженні млинців не можна лити олію на сковороду

Приготування тоненьких млинців вимагає від господині не лише відточених навичок та майстерності, а й знання всіх тонкощів цього процесу, передають Патріоти України.

Подробиці

Так, якщо ви не хочете отримати на виході цілу стопку млинців, жир з яких стікатиме по підборідді, запам’ятайте – не варто лити масло прямо на сковорідку перед випіканням кожного млинця.

Замість цього нанесіть тонкий шар олії за допомогою кулінарного силіконового пензлика. Якщо ж у вас не виявилося необхідного кухонного приладу під рукою, його можна замінити свіжою картоплею.

Очищену картоплину розріжте навпіл і вмочіть у масло, яке ви повинні завбачливо налити в блюдечко, а потім змастіть їм сковорідку.

Щоб не обпалити пальці об розпечену поверхню, картоплю потрібно наколоти на вилку.

Замість бульб картоплі можна використовувати і очищену цибулину, але в цьому випадку “особливо вимогливі носи” неодмінно відчують різкий запах цибулі.

Є ще один спосіб, який не дасть млинцям пригоріти навіть у тому випадку, якщо ви лише раз змажете сковорідку олією, полягає в тому, щоб просто додати кілька ложок рослинного жиру прямо в тісто.

5 поширених помилок про схуднення: чому не варто вірити

субота, 18 травень 2024, 10:41

очаток шляху до схуднення може супроводжуватися різними помилковими уявленнями, які часто призводять до нереалістичних очікувань. Щоб досягти успішного і стійкого зниження ваги, важливо розвінчати ці міфи. News Bytes розповів про кілька найпоширеніших ...

Ідеально в сезон! Винний маринад для дуже м’якого шашлику зі свинини

субота, 18 травень 2024, 10:12

Шашлик зі свинини дуже популярний. М’ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо дотримуватися технології приготування. Для приготування потрібні такі продукти:. М’ясо наріжте середніми шматками. Надто малими не робіть, бо воно буде швид...