Соняшникова олія - це популярний продукт, який завжди рятує під час смаження страв. Але мало хто знає про те, як правильно слід зберігати таку олію, передають Патріоти України.
Справа в тому, що продовжити термін життя продукту і зберегти його смакові якості можна в тому випадку, якщо тримати розкриту пляшку в холодильнику.
Все ж таки слід враховувати, що після відкриття пляшки термін придатності соняшникової олії значно скорочується, але цей процес можна уповільнити, якщо тримати пляшку в холодильнику.
Поруч із плитою або в кухонній шафці масло тримати не варто.
Пов’язано це з тим, що через часті високі температури воно швидше зіпсується і набуде неприємного присмаку, а смажити їжу на ньому після цього вже не можна.
Господині рекомендують виконати ще пару простих маніпуляцій, щоб продовжити термін зберігання олії.
Наприклад, масло потрібно відразу після відкриття перелити в тару зі скла. Також можна відправити в ємність із олією горох або квасолю, щоб зберегти ефект свіжості надовго.
Кабачки — одна з найбільш популярних городніх культур, яку вирощують багато садівників. Однак не кожному вдається отримати бажаний урожай. Для того, щоб виростити здорові та рясно плодоносні кабачки, важливо правильно доглядати за рослинами, зокрема, з...
Паска – один із головних символів Великодня, що має глибоке духовне й культурне значення. Саме тому з нею пов’язано чимало традицій, звичаїв і водночас заборон та забобонів. Одне з найпоширеніших запитань полягає у тому, чи можна їсти паску до Великодн...